Üks napakamaid asju, mis silma hakkab, on topelttissid. See, et sa kunagi olid 36 B, ei tähenda, et sa täna, 10 aastat ja 10 kilo hiljem, ikka oma tissid samasse rinnahoidjasse ära mahutad. Ei mahuta!!! Tulemuseks on väga naljakad topelttissid, mis su välimuse naeruväärseks teevad.

Sama kehtib ka rinnahoidja ümbermõõdu kohta. Kindlasti meeldib sulle mõelda, et 36 suurus on sulle jätkuvalt paras, aga reaalsus on paraku see, et see jätab su 40 suurusele kehale väga inetu rasvarullirandi. See kole rant paistab iga pluusi, kleidi ja kampsuni alt välja ja annab kõigile teada, et sa elad unelmates. Või sul pole kodus peeglit. Ja noh — sa näed lohakas ja kole välja ka.

Teine riietusese, millega pea alati mööda pannakse, on aluspüksid. Peamiselt ajavad kaaskodanikke öökima eriti maitsetud roosad või punased stringid, mis teksade alt välja paistavad. Need ei ole seksikad ega lahedad, vaid näitavad, et sul pole mingit stiili- ega häbitunnet. Veel inetumad on aga tavaliste trussikute jooned, mis üle tagumiku jooksevad ning kitsamate seelikute ja kleitide alt välja paistavad. Kulla naine — kui sa tingimata pead endale number väiksema seeliku selga pressima, pane sinna alla vähemalt sobivas suuruses püksikud! Trusskuid ei taha MITTE KEEGI näha!!!

Ja muidugi üks asi veel, mis eriti suvel silma torkab. Maikade ja toppide alt paistavad välja määrdunud, katkised ja räpased rinnahoidjad. Kui sa just pead oma pesu näitama (viisakad naised seda muidugi ei tee kunagi), olgu see vähemalt näitamist väärt! Võidunud rinnahoidjaid esitledes esitled sa oma rumalust ja matslikkust!

Ühesõnaga — osta endale palun korralik ja õiges suuruses aluspesu ja näed igal pool ja iga kell parem välja!