Kupumassaaž on eriti tõhus võrreldes teiste massaažidega just selle tõttu, et kuppu kehapinnale asetades, imeb see endasse hulgaliselt pehmeid kudesid, lihaseid ja nahka, mille tulemusel saab kudesid intensiivsemalt töödelda ning organismi lümfi- ja vereringet ning ainevahetusprotsesse parandada.

Juba 5 aastat Eestis tegutsenud www.kupud.ee pakubki naistele võimalust kodus ise enda ja oma naha eest hoolitseda. Koduseks kehahoolduseks mõeldud kupud on valmistatud meditsiinilisest kergesti kokku pigistatavast silikoonist ning igaüks saab nende kasutamisega suurepäraselt hakkama. Kupud on vägagi taskukohase hinnaga ning õige hoolduse juures peavad nad vastu aastaid. Ja mis kõige parem- tulemused on kiired tulema.

Naiste seas kõige populaarsem kupp on vaieldamatult kehakupp ehk nö tselluliiti vähendav kupp. Lisaks tselluliidile vähendab kehakupp ümbermõõtu, venitusarme ning väljaveninud nahka. Samuti on kehakupp populaarne juba sünnitanud naiste seas, kes soovivad sünnitusjärgset kõhtu taas trimmi saada. Kehakuppu tuleks kasutada esialgu vähemalt kuu aega, 5-6 korda nädalas, masseerides ühte piirkonda järjest 5-7 minutit. Tulemusi on näha juba 2-4 nädala pärast. Hiljem, tulemuste säilitamiseks, tuleks kupuga end masseerida 1-2 korda nädalas.

Kehakupu kasutamine on lihtne — vastav piirkond tuleb kindlasti kokku määrida rohke õliga, et kupp kehapinnal vabalt liikuda saaks. Reie, sääre ning käsivarre piirkonnas tuleb liikuda kupuga alt üles vereringe suunas ringjate või sirgjooneliste liigutustega. Tuhara piirkonnas tuleb masseerida kupuga horisontaalsete tõmmetega või ringjate liigutustega ning kõhu piirkonnas edasi-tagasi või ringjate liigutustega ümber naba.

Samuti on väga populaarseks osutunud ka kortse vähendava toimega näokupp ja silmaümbruskupp. Näokupp vähendab tõhusalt akne arme, silub kortse ning peeneid jooni, puhastab poore ning koorib nahka, parandab mikro-vereringet ning naha üldist tekstuuri, annab nahale kauni sära ning jume, tõstab/tugevdab näolihaseid, kaotab väsimusilmingud ning aitab enneaegse näonaha vananemise vastu. Näokuppu tuleks kasutada 2-3 korda nädalas esialgu kuu aega, hiljem 1 kord nädalas. Näokupu kasutamisel tuleb vaid järgida kupuga kaasas oleva skeemi juhiseid. Silmaümbruskupuga aga saab vähendada tumedaid silmaaluseid ning peeneid jooni silmade ümbruses, seal kus nahk on õrnem.

Kindlasti tuleb kuppude kasutamisel kasutada nahale sobivat õli. Ideaalne massaažiõli on näiteks magusmandliõli või viinamarjaõli. Näonahale on parimad kindlasti maailmas kõrgelt hinnatud argaaniaõli või jojobaõli. Avokaadoõli või makadaamiaõli sobivad ideaalselt nii kehale kui ka näole.

Pea meeles! Enne kehakupu kasutusse võtmist tuleb aga veenduda, et ei esineks järgnevaid vastunäidustusi: Veenilaiendid ja –põletikud, rasked südame-veresoonkonna haigused,rasked neeru-ja kopsuhaigused, palavik, vähk, kasvajad, kilpnäärmehaiguse, äge põletik, kunstliiges(ed), nakkushaigused, vere hüübimishäired, lahtised haavad, erinevad nahaprobleemid: psoriaas, erüsiipel, allergiline lööve, nahapinnast kõrgemad sünnimärgid, kui operatsioonist on möödas vähem kui 1 kuu, raseduse ajal, imetamise perioodil, menstruatsiooni ajal kõhu piirkond

Näokupu puhul tuleks jälgida, et ei esineks pindmisi laienenud kapillaare, põletikulisi vistrikke, päikesepõletust või lahtiseid haavu.

Rohkem infot: www.kupud.ee
Blogijate ja kasutajate kogemused leiad siit.

Jaga
Kommentaarid