Mis see TUUB siis ikkagi on ja kes selle tegi?

TUUB on mitmeotstarbeline rõivaese naisele. Eelkõige erinevas pikkuses seelik ja topp, aga ka minikleit ja elegantne sall. Lisaks rannakleit, aluskleit, öösärk, seljasoojendaja. Tuubi loojad ise kasutavad seda kõige enam lihtsalt vahelülina pikkade pükste või seeliku ja ülemise osa vahel, et naba ei välguks ning keha oleks mõnusalt hoitud. Ühe kavala nipiga saab sellest aga teha just seksika keeruga nabapluusi.

TUUBil ei ole stiili. See on nn põhitoode, millega saad mõnusalt oma teisi lemmikriideid kombineerida ja eksponeerida, säilitades nii oma stiili. Selle suurimad kasutajad on reisida armastavad naised, kellel on aktiivsem elustiil. Teise suure fännigrupi moodustavad lapseootel naised, sest TUUB venib kõhukesega kaasa üheksa kuud, sellega saab edukalt basseinis ujumas käia ning see on delikaatselt abiks, kui on vaja last avalikus kohas rinnaga toita. Me siiralt loodame, et TUUB lahendab paljude naiste igikestva probleemi, kuidas mitte midagi pole selga panna.

TUUBi-tüdruk Tiiu kannab seelikuna oma suvepluusi all TUUBi #olivetree

4 enam levinud TUUBi kandmise viisi:
• topina teksade või pidulike pükste/seeliku juurde
• lihtne pretensioonitu seelik sinu lemmiku pluusi või tuunika all
• seljasoojendaja ja tagumikukate, nn vahelüli
• kihilise riietuse osa, mis raamib kenasti dekoltee ja/või katab niude

Vaata meeleolukast videost, kuidas Siiri TUUBi kannab.

TUUB on vist ainult piitspeenikestele beibedele?

Vastus: KINDLASTI MITTE! See sobib suurepäraselt ka vormikamatele naistele.

Instadaki ehk ajakirjaniku Dagmar Lambi seljas on peput katva topina TUUB #hotmama

See ei ole korrigeeriv, kuid pakub siiski oma enesekindla kallistusega mõningast turvatunnet. On sinu otsustada, kas soovid kasutada TUUBi ainult minikleidina punasel vaibal, või naudid selle kõiki eeliseid, nagu enamik TUUBi-kandjaid. Nii saab seda kanda pliiatsseelikuna kontoris, lihtsalt seelikuna koos paksude sukkade, tossude ja oma lemmikkudumiga või topina jaki all. Suurekoelise kampsuni all mõjub see justkui teine nahk, kihilise riietuse puhul vahelülina teksade ja näiteks tuunika vahel.

Puhkusereisil, kus kriitiline hoiak oma kehakumeruste vastu ühtäkki imekombel vaibub, on TUUB ka loomulikult suurepärane kleidikene, millega restoraniõhtut nautima minna. Topina kasutades on see nii pikk, et seda tuleb kortsutada vööjoonele – nii tekib tegelikult natukene isegi kamuflaaž, sest selliselt ei saa aru, kas on tegu keha või kanga voltidega. Puhkusel on hea TUUB hommikujaheduses kleidi alla tõmmata, keskpäeva päikesega saad seda kasutada ujumiskuuena või elegantse peasallina, sest kangal on ka UV-kaitse. Loomulikult võib TUUB olla ka lihtsalt kaunis sall kaelas.

Kas TUUB vajub alla, sest sellel pole ju õlapaelu?

Vastus: Taaastöödeldud kangast TUUB on nüüd varustatud pisikeste peidetud aasakestega ja õlapaelad saad ostuga tasuta kingituseks kaasa. Seega on üks mure jälle lahendatud. Võid kanda õlapaelu klassikaliselt, risti seljal, suviselt üle kaela või neist üldse loobuda, nagu vanasti.

Seiklusajakirjanik ja moeekspert Kristina Herodes kannab TUUBi #skyfall minikleidina

Miks kanda taastöödeldud kangast TUUBi?

• Õhku läbilaskev ja allergeenideta materjal
• Ainult sünteetikale omane väga hea vastupidavus kandmisele ja pesemisele
• Eesti disain, pakendist etiketini toodetud inimväärsetes tingimustes
• Kahes suunas veniv kahekihiline trikotaaž mugandub kandja kehakuju järgi
• Kangas on ümber töödeldud ookeanist korjatud vanadest kalavõrkudest jms
• Annab lõputu kombineerimise võimaluse olemasoleva garderoobiga
• Kapselgarderoobi põhitoode, mis sobib kontorisse ja kohvikusse, sama edukalt randa ja reisile
• Saab väikseks kokku pakkida, kuivab ruttu ja sellel on UV-kaitse
• Suurepärane reisitoode, sest TUUBiga saad kohvri pakkida mitme eseme võrra kergemalt

Uskumatult universaalne riideese

Muuda ka sina oma elu lihtsamaks

TUUBi saab soetada e-poest www.tuub.ee – vali oma lemmikvärv ja pista toode ostukorvi sohvalt lahkumata. Katsuda ja proovida on kõige parem disainipoes Les Petites, mis asub Telliskivi poetänaval.

Jaga
Kommentaarid