Yin Yang tervisesalongi kehaterapeut Anu Transtok-Aare sõnul oodatakse munasarjamassaaži naisi, kelle munasarjade töö on häiritud ja hormoonitase seetõttu paigast ära. “Meie eesmärk on aidata naise kehal munasarjade tööd aktiveerida. Kasutame akupunktuuri võtteid selleks, et naise keha tervendaks end ise — keha on tark ja oskab oma probleemidega ise hakkama saada, mõnikord vajab ta selleks ainult natukene abi. See ongi Hiina meditsiini põhialus,” selgitab terapeut. Massaažikuur vähendab valulikkust menstruatsiooni ajal, leevendab tsüklihäireid, kergendab günekoloogiliste haiguste probleeme, aktiviseerib munasarjade tööd ja stimuleerib östrogeenitaset. Naine, kel östrogeenitase on korras, ei pea muretsema vistrike ja akne pärast ning tunneb end alati kaunina. Väga suureks abiks on hooldus ka üleminekueas naistele, kes hädas kliimaksiga kaasnevate vaevustega, mis on ju tingitud häiretest munasarjade töös. Väidetavalt tuleb hooldus kasuks isegi  neile naistele, kellel on rasestumisega probleeme.

Munasarjamassaaži tehakse välispidiselt, rahustab Transtok-Aare kõiki kahtlejaid, kellel munasarjahooldusest rääkides  tekib tõenäoliselt silme ette pilt günekoloogi külastusest või sellest, kuidas munasarjad tõmmatakse välja, muditakse või raputatakse läbi ja pannakse siis uuesti sisse tagasi. Nii see õnneks ikka ei käi ja munasarju seestpoolt keegi ei puutu. Massaaži alustatakse selja pealt ning selle käigus töötleb massöör hiina aktupunktuuri põhimõtetest lähtuvalt läbi munasarju mõjutavad punktid. Esmalt käsitsi, siis võetakse appi biomagneetiline aparaat, mis mõjutab neid punkte veelgi sügavamalt. Järgneb põhjalik massaaž kõhu piirkonnas, samuti nii käsitsi kui aparaadiga. Valus see kindlasti ei ole, pigem rahustav ja lõõgastav.
Munasarjahooldust soovitatakse:
* üleminekueas naistele

* tsüklihäirete puhul

* valuliku ja vererohke menstruatsiooni puhul

* günekoloogiliste haiguste ennetamiseks

* rasestumisprobleemide korral

Kuna rinnad ja munasarjad moodustavad ühe tervikliku süsteemi, soovitatakse munasarjahooldus kombineerida rinnahooldusega, et östrogeeni tootmisele korralik buust anda.

Anu Transtok-Aare sõnul pööravad eestlannad oma rindadele liiga vähe tähelepanu ja see kajastub ka kahjuks numbrites — rinnavähk on naistehaigus number üks. Rindadele mõeldakse põhjalikumalt vaid siis, kui imetamise ajal tekivad piimapaisud ja siis, kui probleem on juba väga tõsine. Naise hormonaalne tasakaal muutub igal kuul. Ka rinnad muutuvad — mõnikord on nad pehmemad, siis kõvemad, raskemad ja kergemad, see sõltub nii tsüklist kui naise kehakaalust. Muudatuste tõttu tekivad rindades tihtipeale väikesed tsüstid või koetükikesed, mis takistavad normaalset vere- ja lümfiringlust. Ka väikene tükk rinnas võib olla aluseks suurema ja raskekujulisema tsüsti ja kasvaja tekkeks, sest normaalne vereringlus on takistatud. Rinnahoolduse käigus töötleb massöör põhjalikult mõlemad rinnad läbi ning oskab juhtida tähelepanu probleemsetele kohtadele. Väga tihti on naistel väiksed tükikesed tekkinud kaenla alla, just sinna, kust rinnahoidja tugevalt pigistab. Rinnamassaažiga on võimalik seda ennetada, sest massaaži käigus masseeritakse takistused lahti ning taastatakse tavapärane ja tervislik ringlus. Kehaterapeudil on kahju, et rindade hooldus tekitab võõristust ja sellest mõeldakse pigem erootilises võtmes kui tervislikust aspektist lähtuvalt ning seetõttu salongides seda tavaliselt ei tehtagi. Kuid profülaktilise rinnamassaažiga saaks naiste tervisenäitajaid märkimisväärselt parandada.