Ehk oled temast varem kuulnud… Lumivalge nahk, juuksed kui eebenipuu, veripunased huuled ja kaunis sipelgapiht: selline on Dita Von Teese. Naine, eks valdab suurepäraselt striptiisikunsti ning kelle publiku hulka kuuluvad näiteks Jennifer Lopez ja Kylie Minogue. Kuid mida me temast teame?

Alustuseks tuleks kindlasti mainida, et ta on ülimalt häbelik naine. Ning et tema riided, juuksed ja jumestus aitavad häbelikkusest lihtsalt võitu saada.

Tal on ülitundlik stiilitaju
Dita peab lugu klassikalisest retrost. Enese stiilseks muutmiseks kulub Dital tema enda sõnul kõigest tund. Kuid vahel soovib naine märkamatuks jääda, muidugi mõista ei tähenda see värvimata huuli. Vaid näiteks teiste staaride kombel suuri musti päikeseprille, ent mitte ainult. Naine muudab ka soengut ning kontsakõrgus.

Ta armastab oma keha
Dita on kindel, et komplimentidele tuleb alati vastata tänades. “Olen naine nagu iga teinegi,” on ta öelnud. “Ka mina vaatan kriitilise pilguga peeglisse. Kuid ma ei juhi kunagi oma puudustele tähelepanu, vaid vastan komplimendile alati “tänan!””
Tänu enesekindlusele suudab Dita laval publiku ees end lahti riietada. Ning olgugi, et Dita on sadade silmapaaride ees alasti — ise ta seda nii ei tunne. Nimelt tunnetab baleriiniks õppinud naine lava, publikut, oma keha ja erinevaid asendeid nö tavainimesest lihtsalt erinevalt. Dita jaoks on striptiis esteetiline ja stiilne etendus.

Vaata ajalehe Telegraph videolõiku Dita uusimast kavast Crazy Horse, mis etendub Pariisis 1.- 15. veebruarini:

Ta on totaalne pesuhull

Dita rõhutab läbi kõigi oma esinemiste ja intervjuude ennekõike head enesetunnet. Nii kannab ta ainult selliseid riideid ja pesu, mis annavad hea figuuri ja enesetunde. Muidugi soovitab Dita teha seda kõigil naistel. Sest naine peab ennast austama.

Dita pesuhullustus algas lapsepõlves. Esmalt ema pesukapist rinnahoidjaid näpates. 15. aastasena sai neiu tööle pesupoodi ning seal töötas naine seitse aastat. Just sealsamas Lady Ruby’s Lingerie pesuäris leidis Dita (toona veel Heather Renee Sweet) oma tänase kutse. Võib naljaks tunduda, kuid kõik algas tegelikult vanaaegsetest fotodest, millel pesuväel poseerivad naised. Dita lasi ka endast selliseid fotosid teha. Muide, tema lemmik pesuese on korsett.

Praeguseks on Dital juba omanimeline pesu. Kostöös Wonderbra’ga on valminud neli komplekti, mille inspiratsiooniallikaks on Dita enda 40ndate stiilis pesust.