Mitsellaarvett soovitatakse kasutada kaks korda päevas. Hommikul toetab mitsellaarvesi naha ökobioloogilisi protsesse, mis toimuvad naturaalselt ja aitavad toksiinidest vabaneda. Samuti eemaldab see siseõhus leiduvad ja nahale sadestunud saasteosakesed. Õhtul eemaldab vesi hoolikalt jumestuse, nahale sadestunud keskkonnasaaste ja bioloogilise ainevahetuse osakesed, pooridesse kogunenud ja naha tundlikkust suurendavad osakesed ning ei lase neil nahka tungida. Valmistab naha ette hooldusvahendite paremaks omastamiseks.

Mitsellaarvesi on ülipuhas ja sellest kõrvaldatakse ka endotoksiinid üheksaetapilise puhastusprotseduuriga. Selline vesi on samasugune nagu süstimiseks ette nähtud meditsiiniline vesi. Tegu on kõige puhtamas ja ohutumas vormis veega, mille pH on sama nagu nahal.

1995. aastal Bioderma poolt loodud Sensibio H2O on esimene, aga ka kõige populaarsem mitsellaarvesi. Iga kahe sekundi jooksul müüakse üks pudel seda ikoonilist ilutoodet, mis rahustab ja puhastab efektiivselt nahka, eemaldades ka kõige peenemad osakesed, samas kahjustamata naha loomulikku kaitsekihti.

Vaata galeriist, kes ilusõpradest käisid maailma kõige kultuslikuma mitsellaarveega tutvumas!