Viis naist jagavad parimaid nõuandeid, mida nende vanaemad ja emad neile nooruses õpetanud on ning mis on neile tõepoolest kasuks tulnud:

Kindad kätte!

“Meil on emaga mõlemal ekstreemselt kuivad käed. Ta õpetas mulle, et tõhus viis käte pehmendamiseks on ööseks need korralikult sisse kreemitada ja siis panna kätte õhukesed kindad ning alles hommikul peale magamist need käest ära võtta. Siis jõuab kreem rahulikult kätesse imenduda ja saad vältida ka kratsimist, mis võib uneajal juhtuda,” jagab oma nõuannet 32aastane Laura.

Päikesekreemi olulisus

“Minu ema õpetas mulle, et väga oluline on igapäevaselt kanda näos päikesekreemi. Alguses tundus see nõuanne mulle veider, kuid nüüd, kui võõrad inimesed arvavad, et me oleme õed, saan aru, et see tõesti toimib ja ta näeb väga nooruslik välja.“ — 26aastane Cara

Rutiini olulisus

“Väikesest peale on ema mulle õpetanud, et kui ma soovin milleski head tulemust, siis selle saavutamiseks on rutiin ikkagi kõige olulisem. See käib ka nahahoolduse kohta. Tuleb leida endale sobivad vahendid ja iga päev oma näo eest hoolitseda,” räägib 23aastane Susanne.

Vähem on rohkem

32aastase Shreyaali ema õpetas talle, et meikimise juures on ainult üks oluline reegel — vähem on rohkem! Siis jääb alati tulemus loomulik ja ei ole vaja üldse muretseda näonaha rikkumise pärast, kui kasutada minimaalset meiki.

Enda eest hoolitsemine

“Mina sain hoopis oma vanaemale õpetada, et enda eest hoolitsemine on väga oluline ja hea oleks leida vahendid, mis sobivad täpselt sinu nahatüübile. Mu vanaemale meeldis alati hotellidest krabada kaasa kõik vahendid, mis vähegi olid tasuta. Aja jooksul õpetasin talle, et palju kasulikum on leida tooted, mis just temale sobivad ning neid siis rutiinselt kasutada. Algul ajas ta küll sõrad vastu, aga nüüd on ta mulle tänulik.“ — 28aastane Isabella

Allikas: Good Housekeeping