Niisutav dušigeel-losjoon Ultra Moist Shower Lotion, Diamond Treasures Skin Glory liinist on ideaalne nii päeva alustamiseks, kui ka pika päeva lõpetuseks. See aitab hommikul ärgata ja seada ennast positiivsele lainele, kuid samuti lõõgastuda enne magama minekut. Kasutamiseks pihustage väike kogus losjooni käele, kandke niiskele nahale, õrnalt masserides pehme švammiga üle kogu keha, seejärel peske maha sooja veega. Dušigeel on siidise koostisega, pehme ja kerge, puhastab õrnalt nahka, ning ei sisalda kahjulikke aineid nagu SLS ja parabeenid.Toode puhastab nahka, aitab avada poore, millega soodustab naha õiget „hingamist“. Losjooni põhikomponentideks on surnumeresool, sheavõi, avokaadoõli, kummeli ekstrakt, lavendliõli-, ingveri juure-, ja granaatõunaekstrakt, vitamiin E, patenteeritud kompleks FYTOTIGH ja teemandi mikropulber, mis niisutavad sügavalt nahka ning toidavad vajalike mikroelementide ja vitamiinidega. Tulemuseks on niisutatud, värske ja särav nahk, mis on oluline igal ajal, eriti suvel, kus veedame rohkelt aega päikese ja värske õhu käes.

Koos dušigeeliga kasutage šampooni juustele Advanced Shine Shampoo Desheli teisest liinist — Diamond Treasures Brilliant Hair. Šampoon puhastab õrnalt haprad ja nõrgad juuksed, taastab juuste kahjustatud välispiirkonnad, täidab tühikud seal, kus juuste terviklikkus on kahjustatud, tänu koostisesse kuuluvale FYTOTIGH kompleksile koos looduslike õlide ja taimeekstraktidega. Samuti tugevdab šampoon juuksejuuri ja toidab neid vitamiinidega. Taastab juuste elastsuse, kõrvaldab peanaha ärritused, normaliseerib rasunäärmete tööd. Tänu peenele teemandipulbrile annavad šampooni aktiivsed komponendid juustele vastupidavuse, volüümi ja elujõu. Selle toote effektiivsuse võtmeks on see, et lisaks looduslike õlide ja taimekstraktidele, kuuluvad koostisesse ka vitamiinid ja keratin.

Loomulikult ei ole piisav tõeliselt simlapaistva efekti saavutamiseks ainult ühe-kahe toote kasutamisest — kosmeetikat tuleb kasutada kompleksina.

Tänapäeva ühiskond dikteerib meiele teatud ilustandarte, nagu pikad jalad, lame kõht ja peenike vöökoht. Kõik me üritame seda jälgida, kas spordiga tegeledes või tervisliku eluviisi järgides. Kuid siiski väga tähtis on aru saada, et edukus meie pingutustes, saavutustes, elurõõmus ja tervises on armastus enda ja enda keha vastu. Armastage end ja hoolitsege oma keha ilu eest ning Desheli kosmeetika ja spetsialistid tulevad Teile appi.

  • Kas teadsite, et Teil on suurepärane võimalus proovida kosmeetikat tasuta protseduuri näol Desheli ilusalongis? See on võimalik, registreerides meie kodulehel www.desheli.ee või helistades telefonil 6 622 601. 

Jaga
Kommentaarid