1. BB-kreem

Alusta oma näole BB-kreemi kandmisest. See loob ilusa aluspõhja ja tagab, et kõik, mis sinna peale kannad, ka ühtlaselt peale jääb. Selleks, et laigulist tulemust vältida, kasuta hajutamiseks oma näpuotsasid.

2. Peida see, mida pole vaja näha

Olgu selleks tumedad silmaalused või ülearused vistrikud — need tuleks hea peitekreemiga katta. Toode peaks kindlasti kvaliteetne olema, vastasel juhul ei ole temast tolku.

3. Lisasära

Kanna oma põsesarnade ülemisele poolele ka valgustpeegeldavat puudrit. Nii näed kohe visuaalselt puhanum ja värskem välja.

4. Värvi silmad

Kui meigipõhi on tehtud, siis keskendu silmadele. Vali toon ning kanna see silmadele. Häid nippe silmade värvimiseks leiad siit: VIDEO: Lihtsad nipid — tippjumestaja Katrin Rasmann õpetab ilusat ja kerget suvist meiki tegema

5. Julge välimus — silmalainer

Kui tahad oma silmi rõhutada, siis kasuta kindlasti ka silmalainerit. Kui sul on heledad juuksed, siis vali kindlasti mõni muu toon kui must. Tumedate juuste puhul sobib see aga väga hästi. Katseta ka joone paksusega — ära päevasel ajal üle piiri mine!

6. Viimane lihv silmadele

Selleks, et silmad tõeliselt avatud ja kaunid välja näeks, kasuta kindlasti ka ripsmekoolutajat ja ripsmetušši. Pea ka meeles seda, et nii nagu meigi tegemine on oluline, on tähtis ka selle igaõhtune eemaldamine!

7. Las huuled räägivad!

Ära unusta oma huuli! Esmalt pliiats ja seejärel värv. Armsa sära ja välimuse tagavad roosakad ja õrnad toonid. Pea meeles, et julged olgu kas silmad või huuled. Kui värvid huuled punaseks, siis olgu silmameik tagasihoidlik. Teinekord võid suurema rõhu aga ainult huultele panna. Korraga nende kahega pööraseks minna ei tasu, nii lähed lihtsalt üle piiri.

8. Kinnita oma meik

Viimasena kanna põskedele vajalik kogus puna ja kinnita meik puudriga. Nii püsid kaunina terve päeva!