Tahate tõestust? Aga palun! Reet Ausi kogenud silm haaras lennult lahedaid pluuse, pükse ja saapaid ning meie modell sai vähem kui poole tunniga endale selga neli väga vinget komplekti. Ühegi hind ei ületanud 15 eurot.  Milline komplekt meeldib sulle kõige rohkem?

Aga miks üldse peaks inimesed kellegi teise kasutatud rõivaid endale tahtma?

“Ühed on need, kes tulevad siia hinna pärast, mis on äärmiselt sümpaatne ning teine kontingent inime on need, kes hoolib natuke suurematest asjadest kui vaid enda isiklik heaolu, näiteks keskonna- ja sotsiaalsetest probleemidest,” selgitab moekunstnik.

Samuti lükkab Aus ümber müüdi, et kaltsukas müüakse vaid räbaldunud nartse ja mõttetut sodi. ” Siit leiab palju uusi asju, millel on poesilt küljes. Või neid, mis on üks-kaks korda seljas olnud.” Moekunstniku meelest lisab toote ajalugu talle väärtust hoopis juurde ning talle meeldiks väga, kui igal esemel, mis teisele ringile jõuab, oleks oma lugu kaasas. Kes teda varem kasutanud on, kui kaua, kust ta pärit on… “Mitu omanikku väärtustab toodet. Minu jaoks tõstab see hoopis toote väärtust, et see ei ole vaid selline ühekordne taldrik, mida korra kasutad ja siis viskad ära,” arvab Aus. 

Vaata videost, mida arvab Reet Aus teise ringi rõivastest!