1. Ühepikkused juuksed on eilne päev. Järku lõigatud juuksed näivad õhulisemad ja liikuvamad, järkudega saad oma näole sobivad kontuurid anda — pikendada, põsesarnu rõhutada jne.

2. Juuksehooldusvahendite üleküllus teeb juuksed inetuks. Mida rohkem sa viimistlusvahendeid oma juustesse kuhjad, seda tuhmimana ja elutuna nad paistavad.

3. Juurtest otsteni blondeeritud juuksed teevad su vanaks. Aastad ei tule su jumele just kasuks — mida aasta edasi, seda kahvatumaks su jume muutub. Lisa sellele veel heleblond pea ning näed välja nagu zombi. Eelista plaatinablondi asemel tumedamaid toone, lisa meekarva salke ja näed hoobilt noorem välja.

4. Kuivad ja katkevad otsad rikuvad üldmulje. Käi korralikult juuksuri juures otsi lõikamas, sest katkenud ja koledad juukseotsad tõmbavad tähelepanu, mida sa tegelikult ei tahaks. Tee kord nädalas maski, kasuta korralikku šampooni ja palsamit ning hoidu igapäevasest peapesust.

5. Liiga tumedad juuksed lisavad aastaid. Tume juuksetoon toob su näos paremini välja kõik peened jooned, tumedad laigud ja kotid silmade all. Kolmekümne eluaasta piiri ületanud naistel soovitatakse heledamatele toonidele üle minna. 

Allikas: Geniusbeauty