1. Sa ei oska harjata
Haarad harja ja hakkad seda jõuga läbi juuste tirima, juurtest juukseotsteni? Ära siis imesta, kui su juuksed üha õnnetumad ja hapramad näivad. Alusta harjamist juukseotstest, liikudes vaikselt juurtele lähemale ning ära harja kunagi märgi juukseid, äärmisel juhul võid laiapiilise kammiga niiskeid juukseid kammida.

2. Sa ei puhasta oma juukseharja
Pesed oma rätikuid ja meigipintsleid, nõusid ja voodilinu, aga mitte juukseharja? Miks? Sinna koguneb täpselt sama palju mustust kui mujalegi. Kui imestad, miks su juuksed nii ruttu mustaks lähevad, siis ehk tasuks vaadata enda juukseharja poole. Kui äsja puhtaks pestud juukseid määrdunud harjaga pesed, on need poeagi taas mustad ja tihe pesemine, teadagi, pole parim, mida enda juustega teha.

3. Sa blondeerid end
Pole midagi parata, pole blondeerimisvõimalust, mis juukseid kuidagi ei rikuks ja kui sa jätkuvalt iga paari kuu tagant juukseid heledamaks pleegitad, on nendesse tulevad takud vaid su enda süü.

4. Liiga palju kuumust
Alustad päeva föönitamisega ja õhtuks teed endale tangidega lokid. Mõnel päeval tunned, et tahaksid juukseid pisut sirgendada… Tea, et mida rohkem kuumust sa oma juustel kasutad, seda hullem. 

5. Toode toote otsa…
Esmalt šampoon, siis palsam, juuksemask, pähejäetav palsam, seerum juukseotstesse, kohevust andev juuksevaht, kuumakaitse, juukselakk… Ole õnnelik, et su juuksed selle kõige peale lihtsalt minema ei jaluta!

Allikas: allwomenstalk.com