1. Igavturvaline kostüüm

Kui midagi tundub nii turvaline, et sellega on võimatu eksida, on tegu just selle sügise moepaariaga. Rõivad, mis ei ärata ainsatki emotsiooni ei vääri kindlasti seda, et neis oma säravaid päevi veeta.

2. Haraka talveunenägu

Liig õhukestest rõivastest ja ülearu hoogsatest paljastustest tasub loobuda juba stiililistel kaalutlustel. Sügisene välkuv naba, mikroseelik ja kuristikuna sügav dekoltee ei lisa küll kellelegi seksapiilset sarmi.

3. Pusaromantika-kleit

Palju volange, detaile, kuhjatud kaunistusi ja muud moemüra mõjub täna nii, nagu poleks disainer isa ka täpselt teadnud, mida ta teeb. Kaasaja lihtsast ja puhtast stiilist on sellised rõivad valgusaastate kaugusel.

4. Detaililiialdustega tervik

Suurim viga stilistikas on nähtavalt ülepingutatud mulje. Nii nagu me iga sõrme otsa tingimata sõrmust ei sobita tasub ka detailidega piiri pidada, ühest aktsendist piisab täiesti.

5. Ükskõik milline ese sünteetikast

Mood on juba mitme hooaja eest küll eksperimenteerivad tehismaterjalid taas mängu võtnud, kuid sel sügisel on aukohal taas naturaalsed kangad. Kõik trendikad efektid ja kaitsvad töötlused on samuti peidetud väärikatesse villakangastesse, sametisse ja siidi.