Mõned nõuanded, kuidas parfüümi mõju kauem alles hoida:

Kanna lõhna peale kihtidena
Kui sul on parfüümiga sama või sarnase lõhnaga dušigeel ja ka kehakreem, siis neid järjest kasutades laod n-ö kihte, mis muudavad lõhna tugevamaks ja vastupidavamaks.

Leia õiged punktid
Parfüümi tuleks kanda kehaosadele, mis on pulseerivad soojust — nii levitad pidevalt õhku ka parfüümi. Pulsikohad on veenide juures, kurgu all, rindade vahel ja küünarnuki siseküljel. Kui kannad soojemal ajal kleiti, siis miks mitte kanda lõhna ka põlveõndlatesse. Ära kanna parfüümi kõrvade taha — kanna parem lõuajoonele kõrva alla.

Niisuta nahka
Parfüüm “haakub” paremini, kui nahk on korralikult niisutatud. Kreemita kohad, kuhu soovid lõhna lasta — võid neile ka enne pisut vaseliini määrida, kui tunnet, et ei soovi end kreemitada.

Ära hõõru randmeid omavahel kokku
Väga paljudel on kombeks parfüümi ühele randmele lasta ja siis randmeid omavahel kokku hõõruda. See on täiesti mõttetu tegevus — nii “pakid” sa lõhnamolekulid kokku, nii et need ei saa su naturaalsete kehalõhnadega koostööd tegema hakata.

Vali õige aeg
Kõige parem on lasta kehale parfüümi kohe pärast vannist või duši alt tulekut — siis on nahapoorid avatud ja võtavad lõhna paremini omaks.

Allikas: beautifulwithbrains.com