1. Kasuta pinguldavat kreemi

Olegam ausad — tselluliidile pole ühtegi imeravi, mida saaks poest osta. Küll aga võid leida pisut abi pinguldavast kreemist, mis sisaldab kofeiini ja hüalüroonhapet — need aitavad tselluliidi ära peita kuni kaheksaks tunniks.

2. Pruunista end topelt!

Stopp — me ei palu sul end päikese ette praadima minna. Abi leiad hoopis isepruunistavast kreemist. Staaride päevitusekspert Jimmy Coco, kelle kliendiks on muide ka Kim Kardashian, soovitab esmalt kanda isepruunistavat kreemi või spreid pepule ja kintsudele ning teisel korral kanda seda üle kogu keha. Sellisel kontuurimisel on salendav mõju ja ühtlasi muutub tselluliit päevitusega vaat et nähtamatuks.

3. Koori ja masseeri

Masseerimine ergutab vereringet ja muudab naha siledamaks. Proovi enne duši alla minemist kumbagi kannikat ja kintsu minut aega kuivharjaga masseerida, duši all käi veel üle kehakoorijaga. Hiljem masseeri end paar minutit kehaõliga — esmalt peopesadega üles-alla liikudes ja siis sõrmeotstega ringjaid liigutusi tehes ja survet osutades.

4. Tee kükke!

Tugevad lihased muudavad tselluliidi märkamatumaks. Kükid on parim moodus oma peput ja reisi treenida. Veel efektiivsem on kükke teha nii: vaju n-ö istumisasendisse (mitte päris kükki) ja hoia seda asendit 15 sekundit. Tee nii 15 korda päevas, kolm korda nädalas.

5. Proovi Victoria’s Secreti nippi!

Neid modelle vaadates tekib tunne, et nad on tselluliidile täiesti immuunsed, kuid Stephanie Flor, kes aitab tüdrukutel show’ks valmistuda, tunnistab, et ka nemad vajavad vahel pisut abi. Tähelepanu tuleb juhtida lihtsalt ülejäänud jalgadele — nii pole kellelgi aega uurida, kas sul on tselluliit või mitte. Pintselda lihtsalt jalgu sädeleva päiksepuudriga. Kui sul on keskmine või tumedam nahatoon, siis proovi kehaõli.

Veel:


Allikas: redbookmag.com