1. Enne ostmist tuleks parfüümi kindlasti proovida. Ei ole hea mõte kihutada hommikul enne tööle jõudmist poest läbi ja esimene ilus pudelike kaasa haarata. Šoppa nagu proff ja võta otsuse tegemiseks aega. Kasuta poes saada olevaid pabertestreid — pihusta parfüüm testrile, lase sel viis minutit settida ja nuusuta siis. Alles siis saad aimu selle parfüümi tõelisest olemusest. Kui otsustad lõhna testida oma randmetel, ära hõõru kohe pärast pihustamist randmeid kokku, see lõhub lõhnamolekule.

2. Piserda lõhnaõli alati nahale, mitte riietele või ehetele. Kanna seda kaelale ja randmetele, need on soojemad kohad ning lõhn eraldub paremini. Pea meeles, et parfüüm võib õrnemaid kangaid kahjustada.

3. Vastab tõele, et parfüüm jääb su sõbrannal hoopis teistmoodi. Iga keha reageerib parfüümi komponentidega erinevalt.

4. Otsene päikesevalgus, tugev valgustus ja aeg võivad parfüümi värvi muuta. Kui kahtled, kas see veel sobib, nuusuta. Sa tunned, kui vedelik on halvaks läinud.

5. Kui pihustad kogemata lõhnaõli oma riietele, loputa kohe sooja veega ja tupsuta rätikuga kuivaks. Tumedama tooniga või tugevama lõhnaga parfüümi plekiga võib raskusi tulla. Seetõttu pihusta seda u 15 cm kauguselt, mitte lähemalt.

Allikas: Daily MailLoe veel: 5 nippi, et parfüüm püsiks peal kauem" href="http://naistekas.delfi.ee/ilumood/ilusnaine/5-nippi-et-parfuum-pusiks-peal-kauem.d?id=59117832">5 nippi, et parfüüm püsiks peal kauem