1. Kanna kleidiga soojades toonides aksessuaare

Selle asemel, et riputada kaela ja kõrva oma tavalised väikese musta kleidi juurde sobivad hõbedased ehted, katseta midagi soojemat. Beežid ja helepruunid toonid sobivad musta kõrvale samuti väga hästi. Proovi merevaiku ja puitu, nahka ja erinevates pruunikates toonides pärleid. Sobita need ehted samas toonis kingade ja/või käekotiga.

2. Ära lisa kleidile ühte erksat värvi, vaid kaks

Kui oled juba kogenud väikese musta kleidi kandja, oled ilmselt juba katsetanud selliseid aksessuaare nagu säravpunane vöö või tibukollased kingad. Aga ole veel julgem — pane kokku kaks erksat tooni. Näiteks rohelised kingad ja roosa kaelakee. Või koobaltsinine käekott ja punane siidsall. Vaata oma väikest musta kleiti nagu lõuendit ja loo oma kunstiteos!

3. Ära pelga värvilisi sukki

Värvilised sukad on väikesele mustale kleidile alati sobiv lisand. Kui tahad soliidsem välja näha, siis katseta ploomilillasid, kaitsevärvi rohelisi või burgundiatooni sukki. Kui tahad särada, katseta erkpunaseid, elektrisiniseid või sinepikollaseid sukki. Proovi ka mustrilisi sukki.

4. Kanna oma väikest musta kleiti nude-toonis aksessuaaridega

Ilmselt sai sul just kõrini mustadest kingadest musta kleidi juures. Oli ka aeg! Kanna musta kleidiga nude-toonis kingi. Lisaks sellele, et need teevad su välimuse kohe eriti elegantseks, muudavad need ka su jalad visuaalselt pikemaks, peenemaks ja graatsilisemaks. Võid lisada oma outfitile ka teisi nude-toonis aksessuaare: näiteks kõrvarõngad ja kott.

5. Lisa kleidile “juveelikrae”

Imeline viis kleidi kogu olemust muuta on lisada sellele nn juveelikrae (ehk (võlts)juveelidega kaetud kaelaehe, mis näeb välja nagu krae). Nii saad muuta oma välimuse hoobilt ülipidulikuks ja originaalseks. Lisaks arvavad kõik, et sul on uus kleit!

Allikas: About