Viru Keskuse rohkete kaubamärkide sügistalvistest kollektsioonidest on teinud moekaima valiku FIBITi stilistid Liisi Eesmaa, Kerli Kaur, Aet Alev, Ly Ranne jt. Noortemoodi, casual-trende ja klassikalisi rõivaid esitleb kõigil kolmel päeval Eesti modelliparemik ning mitmed moesõpradest avaliku elu tegelased.

Kontrastiderohke sügistalv

Moesõbrad saavad FIBITil vastuse alati aktuaalsele küsimusele — mis on moes?

Neile, kes aga 30nda septembrini oodata ei jõua, teadmiseks, et mood soosib sel sügisel kontraste — musta kombineerituna rikkalike värvidega, romantilisi pitsilisi pluuse ja seelikuid miksituna militaarse stiiliga, puhaste siluettide ja mahuliste vormide kooslust. Stiilselt musta qarderoobi tasuks elavdada purpursete, oranžide, pruunide, roheliste ja hallide toonidega, sel sügisel teeb comebacki ka sinine kõigis oma toonides.

Eksklusiivne pesuetendus

Seekordse FIBITi VIP-etendus toob Eestisse ka eksklusiivsema kõrgmoe — La Perla imagoetenduse. Külalisteni jõuavad Itaalia tippdisaineri Alberto Masotti loomingu pärlid. Teatraalse etenduse algava hooaja pesumoest lavastavad Aldo Järvsoo ja Tanel Veenre.

TÄHELEPANU! ATTENTIONE!
Kui sinagi soovid osa saada FIBITi VIP-õhtust, kus toimub teatraalne ja eksklusiivne pesuetendus, siis kirjuta kommentaaridesse oma senistest muljetest FIBITi etendustelt. Mida võiks FIBIT tulevikus täiendavalt pakkuda? Milliseid üritusi võiks FIBITi raames veel korraldada?

Loosime välja kaks kutset, kutse kehtib kahele. Kutse kättesaamise tagab see, kui jätad kommentaari juurde ka oma toimiva kontaktaadressi.

FIBITi kava:

Reede, 30. september

17:00 Young&Furious — peadpööritav noortemood. Esitamisele tulevad kaubamärgid Seppälält, EDC by Esprit & Only (VeroModa), Re-Reserved, Calvin Klein Jeans, Fornarina, Blend of America & Blend She ning Sisters Point (Kaubamaja).

18:00 Urban Comfort — vaba aja rõivad igale eale. Esitamisele tulevad kaubamärgid Monton, Esprit & Gosha (VeroModa), Seppälä, PTA, Bison, The Shirt Factory ja Marc´o´Polo (Bismarc), PTX, ning Kaubamajas pakutavad kaubamärgid Calvin Klein Jeans, FCUK, Mexx, Columbia ja Brunotti.

19:00 God save the Classics! Klassikaline ja pidulik rõivavalik kaubamärkidelt Bastion, Baltman, PTA, Ivo Nikkolo, Your Face, Althea ning Kaubamaja brändidest S.Oliver, Stones, Pierre Cardin, Betty Barclay, Apriori, Tintoretto, Gelco ja Samoon.

Laupäev, 1. oktoober, Pühapäev, 2 oktoober

13:00 Young&Furious — peadpööritav noortemood

14:00 Urban Comfort — vaba aja rõivad igale eale

15:00 God save the Classics! Klassikaline ja pidulik rõivavalik

16:00 Young&Furious — peadpööritav noortemood

17:00 Urban Comfort — vaba aja rõivad igale eale

18:00 God save the Classics! Klassikaline ja pidulik rõivavalik Fabulous, Independent, Black, Intelligent, True. FIBIT ootab Sind!