Enamus modelle ihkab saada näitlejaks, aga vaid käputäiel läheb see korda. Estella Warren on üks neist õnnelikest. Endine Chaneli modell on kindlustamas enesele viimase aasta neljanda rolli, seekord Tim Burtoni "Ahvide planeedi" ("Planet of the Apes") uusekraniseeringus.

Warreni ekraanidebüüt oli Chanel Nr. 5 reklaam 1999. aasta kampaania ajal, milles ta mängis Punamütsikest. Tollal 21-aastasele staarile pakuti kohe osa Michael Rymeri filmis "Perfume" Carmen Electra ja Jeff Goldblumiga. Ja sealtpeale on ta karjäär läinud ülesmäge. Aasta alguses sai ta rolli perspektiivika rezhissööri Jay Lowi filmis "Conspiracy of Weeds", misjärel ta võitis ihaldatud rolli filmis "Champs", kus tema partneriks on Sylvester Stallone.

Kui see projekt on valmis, sõidab Estella uue filmi "The Visitor" võtetele ja loodab kuulda rõõmusõnumit, et ta on valitud Mark Wahlbergi partneriks "Ahvide planeedis".

Filmivõtted algavad oktoobris. "See saab olema nii," ütles Endeavor Talent Agency esindaja. "Paar asja on vaja veel korda ajada. temast tuleb suur staar."

Tundub, et Estella ei kavatse moelavale tagasi pöörduda.