Jäär

On aeg kinnitada turvavöö, sest alanud aasta toob hulgaliselt seiklusi ja võimalusi. Kindlasti pole tegu kerge ega sündmustevaese aastaga. Vastupidi! Jäär on kõikjal kohal ja osaline ning enamjaolt lausa juht.

Lisaks tavapärasele seltsielule tekib hulgaliselt viise end proovile panna vabatahtlikus töös või kogukonna ja terve maailma parandamisel. Kui elu pakub võimalust reisida ja vahepeal mujal elada, siis tervita seda rõõmuga – eriti palju kasu lõikad sellest aasta esimesel poolel.

Suhted. Sinu sarm ja veetlus sütitavad nii lähedasi kui ka eemalt vaatajaid. Kui sul seni kindlat püsisuhet polnud, on küllalt tõenäoline, et aasta teisel poolel satub sinu teele vääriline inimene. Sellel suhtel on šanss kujuneda pikaks ja meeldivaks.

Kui oled pereinimene, kulgeb aasta küllalt meeldivalt. Isegi kui eelmisel aastal näis, et miski väga ei klapi, leiad selle aasta algul rahulikud ja eluterved lahendused. Sul on tugev intuitsioon ning sa oskad seda kuulata. Teed meeleldi oma kodus ümberkorraldusi või koguni vahetad elukohta. Väga meeldivad suhteajad ootavad veebruaris ja märtsis.

Usalda oma sisetunnet, see juhib sind õigetele radadele. Sinu süda on vahel targem kui analüütiline meel.

Töö ja raha.