Mis need mõttetud asjad siis on, mis võtavad ruumi ja koguvad ainult tolmu?

1. Kõik, mida sa ei ole aasta aega kandnud. Ära hakka lootust hellitama, et võib-olla kunagi kannad uuesti. Need võtavad lihtsalt sinu riidekapis ruumi ja tekitavad masendust. Vabane neist riietest.

2. Kingad, mis teevad sulle haiget. Ükskõik, kui ilusad mõned tikk-kontsaga kingad ka poleks, siis need on mõttetud, kui nad teevad sulle haiget. Müü need maha või anneta, ja saadud raha eest muretse endale kvaliteetsed jalanõud, mis ei tee sulle haiget.

3. Kallid riided, mis on ostetud emotsiooniajendil ainult üheks korraks. Jah, sul võib olla kahju, et sa oled nii rumala vea teinud, aga me kõik teeme vahel nii.

4. Raamatud, ajakirjad ja elektroonika. Ära viska neid ära, kuid nende asjade koht ei ole riidekapis. Riidekapp peaks olema ainult riiete jaoks. Leia muudele asjadele nende õige koht.

5. Retuusid. Kui sa ei ole enam teismeline, siis ei ole sul mingit põhjust kanda enam retuuse pükste asemel. See on kohutav viga.

6. Hooajalised riided, mida sa tegelikult mitte kunagi ei kanna. Kindlasti on sul olemas kas mõned eriti kohevad erkroosad kindad või laia äärega kübar, mida ostes oli sul kindel visioon. Kuid nüüd oled avastanud, et see ost oli päris halb mõte. On aeg sellest vabaneda.

7. Katkised rinnahoidjad. Kui rinnahoidja läheb katki, ei ole seda eriti mõtet parandada, sest see läheb kohe varsti uuesti katki. Sa võid sellesse kindlasse rinnahoidjapaari ju kiindunud olla, aga sellest on vaja lahti saada.

8. Väga suured riidepuud. Riidekapis on kitsas ja sul ei ole vaja riidepuid, mis võtavad mõttetult ruumi. Muretse endale peenikesed riidepuud.

9. Laenatud riided. Tagasta need õigetele omanikele! Isegi siis, kui sul on piinlik ja sa arvad, et endine omanik ei mäletagi seda.

10. Riided, mis sulle selga ei lähe. Sul ei ole mõtet hoiustada neid kapis lootusega, et ühel päeval lähevad need jälle selga...

Allikas: Jennifer Rose Smith