1. Seda saab edukalt kasutada raseerimisgeelina

Kui raseerimisgeel on otsakorral, aga jalad on vaja siledaks saada, siis oliiviõli on ideaalne asendus. Määri seda oma raseerimist vajavatele kehapiirkondadele ja haara aga žilett kätte! Kuna oliiviõli on niisutava toimega, on su jalad peale seda tegevust veel eriti pehmed.

2. Oliiviõli aitab lõhenenud kandade vastu

Hõõru pimsskivi kasutades surnud nahk jalgadelt maha, määri lõhenenud kohad oliiviõliga sisse ja tõmba ööseks sokid jalga. See teeb imesid.

3. Kasuta oliiviõli nätsu eemaldamiseks juustest

Paljud mäletavad lapsepõlves seda õudust, kus endale sai millegipärast näritud näts juustesse pandud. Lastel ikka juhtub. Kuna oliiviõli on rasvase koostisega, saab seda juustesse hõõrudes kerge vaevaga kätte. Lase 5-10 minutit mõjuda ja eemalda näts edukalt ilma käärideta.

4. Kasuta seda kinnikiilunud luku avamiseks

Kottidel ja jakkidel jäävad ikka vahel lukud kinni, mis ei liigu enam ei edasi ega tagasi. Määri väike kogus oliiviõli luku peale ja vahele ning lase mõjuda. Ole ettevaatlik, et mitte rikkuda ära koti või jaki kangast.

5. Enneta küünlavaha kogunemist

Enne küünla põletamist uues küünlajalas, pane õhuke kiht oliiviõli alusele, kuhu küünal läheb. Pärast on tilkunud vaha palju lihtsam eemaldada.

6. Eemalda oma sõrmest sinna kinni jäänud sõrmus

Palaval suvepäeval võivad näpud üles paistetada ja tõeline piin on üritada sellisest sõrmest sõrmust kätte saada. Kui sõrmus aga liiga kauaks paistes sõrme jääb, muutub see ohtlikuks. Määri natuke õli sellele sõrmele, kus sõrmus kinni on, ja see peaks lihtsalt ära tulema.

7. Eemalda lihtsasti kleepse ja silte

Vahel on kleepsud ja sildid mõnel tootel nii kõvasti kinni, et neid on raske kätte saada ja isegi kui saad, tulevad need poolikult ära. Määri silt või kleeps korralikult õliga kokku, lase paar minutit seista ja see peaks kerge vaevaga ära tulema.

8. Kasuta seda meigi eemaldamiseks

Oliiviõliga saab edukalt meiki eemaldada — nii ripsmetušši kui ka silmalainerit. Lisa väike kogus õli vatipadjale, eemalda meik ja pärast loputa nägu veega üle.

9. Kasuta oliiviõli puidust köögiriistade kaitsmiseks

Määri õrnalt puidust köögitarvikutele oliiviõli peale ja oota paar minutit. Seejärel pühi liigne õli maha. See aitab neil uuesti särada.

10. Ära lase raseerijal kiiresti kasutuskõlbmatuks muutuda

Žiletiterad muutuvad kiiresti vastikuks ja neid ei saa enam normaalselt kasutada. Nende asendamine on aga päris kallis. Et raseerija paremini vastu peaks, tilguta vatipadjale natuke õli ja määri seda žiletiteradele. Kuid enne kasutamist lase neil kuivada.

11. Kasuta seda narmendavate küünenahkade parandamiseks

Tilguta natuke õli küünenahkadele ja määri see ettevaatlikult sisse. See muudab naha pehmemaks ja ei lase küünenahkadel nii kiiresti koledaks muutuda.

Allikas: One Good Thing