Kui aga unustamine korraks unistamise ära, siis milline võiks olla ühe normaalse täiskasvanud inimese riidekapp? Kindlasti selline, kus on paigas süsteem, et asjad oleksid organiseeritud ja olemasolevast ruumist maksimum võetud.

Siin on veel mõned asjad, mida sisekujundajad garderoobi puhul oluliseks peavad:

1. Pisike redel

Pisike redel aitab sul ulatuda ka sinna, kuhu sa muidu ei ulatuks ja seeläbi kasutada maksimaalselt ära ka kõrgemaid riiuleid.

2. Ühesugused riidepuud

Kui su kapis on iga riidepuu omast ooperist, jätab see segamini mulje ja seetõttu ongi kõige olulisemad asjad, mis jätavad su riidekapist täiskasvanuliku mulje, just ühesuguse disainiga riidepuud. Puust? Sametist? Plastikust? Vahet ei ole, peaasi, et nad oleksid kõik ühesugused.

3. Nagid

Kasuta ära ka riidekapi uksed, kinnitades sinna nagid, millele saad panna rippuma sallid, vööd, või pikemad kaelakeed. Nii ei vedele need asjad sul lihtsalt mõnel riiulil või sahtlis ning üldmulje on kenam. Boonusena võid kinnitada ühe nagi ka riidekapi välisküljele, et sinna igal õhtul järgmise päeva riided riputada ja nii on sul hommikul lihtsam end tööpäevaks valmis sättida.

4. Kastikesed

Igas riidekapis peaksid olema ka kastikesed, kuhu peita asjad, mida muidu kuhugi panna ei ole ja mis jäävad niisama vedelema. Olgu tegemist siis ujumisriiete või sallidega — peida need ära!

5. Tapeet

Olgu, selle ideega võivad minna kaasa vaid väga julged inimesed, aga üks on selge: mustriline tapeet muudab su kapi kohe erilisemaks ja silmapaistvamaks.

Allikas: Apartment Therapy