Väljaviskamine
Tee köögikapid täiesti tühjaks, pühi tolm ära ja pane siis kõik korralikult tagasi. See ei vabasta mitte ainult mustusest ja kasututest nõudest, vaid iga kükk teeb ka pepu pringimaks. 60 minutit kapikoristamist vabastab su tublist 220 kalorist.

Vaibaklopits
Lase sügismasendus endast välja ja klopi mõnuga vaipu. Vähemalt 10 minutit mõlemalt poolt.
Nii saad väga hästi vormida oma keha eespoolt. Seejärel tee midagi ka selja heaks: tõsta kokkurullitud vaipa mitu korda tooli pealt üles. Selg sirge, käed ka! Jääd ilma umbes 80 kalorist.

Hooajavahetus
Tee kappi ruumi ja pane suvegarderoob oma aega ootama. Tõsta hilpe ükshaaval ja pausideta! Eriti kasulik, kui pead panipaiga vahet siiberdamiseks treppe kasutama. Vähemalt kahe korruse vahel sõelumine annab südame-veresoonkonnale hea koormuse. Tunniga kaotad 560 kalorit.

Päike tuppa!
Võta ette kõik oma aknad. Kes elab kortermajas, võtku naabrite meeleheaks trepikoja aknad. Ära nühi ainult üles-alla, vaid tee suuri ringe, alustades väiksemast ja minnes üle järjest suurematele.
Kommentaar: suurepärane harjutus rinna- ja seljalihastele. Tunniga läheb 190 kalorit.

Poomiharjutus
Käi madratsid tolmuimejaga üle. Et ülesanne oleks raskem, seisa voodi peale ja tõsta üks jalg üles. Kui see on liiga lihtne, pane silmad kinni (siis ei näe plekke ka!). Arendad koordinatsiooni. Kalorite kulutamisest siiski rääkida ei saa.

Liistvõimlemine
Kuldaväärt spordivahendiks, mis kipuvad alatasa meelest minema, on põrandaliistud. Niisiis — neljakäpukile! Kui käsi on tegevuses, tõsta vastasjalg üles. Käevahetus. Tugevdab nii selja- kui tuharalihaseid. Kui sa seda harjutust korralikult teed, kulutab keha umbes 300 kalorit tunnis.

Lilleballett
Rõdul või istutuskasti ääres aiatööd tehes ei tasu end tagasi hoida: hoia kastekann ilusti kõrgel, kühvliga tee hoogsalt auke, tõsta väike mullaports korraga.Selline liigutamine näeb välja sama ilus kui tai-chi ja annab hea üldkehalise koormuse. Kulutad umbes 250 kalorit tunnis.