1. Ära jäta esikut hooleta, vaid tee sellest eraldi kaunis ruum, näiteks valgusti, puidust laua ja värskete lilleõite abil

2. Mängi põrandakattega! Prantslaste sõnul on parkett kõige šikim viis, kuidas ruumi kujundada ja miks mitte katsetada ka erinevate mustritega? Oui oui!

3. Valge, valge ja veel kord valge! Selle asemel, et katta seinad, uksed ja laed tumedate toonidega, eelista kodu sisustades valget värvi. Su kodus ei ole Pariisilikke detaile? Lisa neid sinna peeglite ja uste abil. Võtmedetailid: nahkdiivan ja silmapaistvad padjad.

4. Hall on uus must. Soe ja hubane hall on su magamistoa uus aksessuaar, kui soovid prantslaste kombel elada. Eelista seintel heledamaid toone ja lisa sügavust söekarva padjakatete, linase pleedi ja mööbli abil. Värskemat efekti lisa tuppa valgete detailide abil

5. Roheline on su uus sõber ehk lisa tuppa ka mõni toataim

6. Lamp, mis tõmbab tähelepanu, on iga Prantsuse kodu staar. Miks mitte paigaldada see kööki?

7. Prantslaste kodudes on ka kunstiteosed aukohal, aga selle asemel, et need seina riputada, aseta need pigem lihtsalt riiulile või üksteise otsa põrandale.

8. Kasuta olemasolevat ruumi maksimaalselt ära — kasuta nurki, esikut või kinniseid koridore, asetades sinna toataim, pink või põrandalamp, et veelgi rohkem oma prantslaslikku stiili näidata.

9. Mida madalamal, seda parem! Mängi erinevate kõrgustega, näiteks kõrgete lagedega tuppa säti diivanilauaks mõni madal laud või seina äärde antiikne pink, millele asetada raamatud.

Allikas: Vogue Living