Kirjuta meile oma salajastest ja kasulikest nippidest, kuidas sina oma aiatöid lihtsustad. On sul ehk mõni kasulik nõuanne, kuidas muru seest tüütuid võililli kätte saada, peenralt parimat saaki korjata, lilli istutada, rohida või põõsaid pügada? Sinu kasulikud nõuanded on abiks teistelegi ja tänuks kirjutamise vaeva eest kingib aiandushuviliste parim abiline Fiskars ühele õnnelikule suurepärase komplekti aiatööriistu, mis muudavad lillede ja põõsastega nikerdamise veelgi mõnusamaks! Komplekti kuuluvad: kobesti, istutuskühvel, aiakühvel ja kahepoolne kõblas.

Saada oma nipid aadressile naistekas@delfi.ee hiljemalt 2. juuliks, kirjuta pealkirjaks märksõna FISKARS. Parimad nipid avaldame kindlasti ka Naistekas.

Fiskars Inspiration™ sarja kõrgekvaliteedilised tooted on vastupidavad, kerged, ergonoomilised ning mugavad kasutada. Fiskars Inspiration™ tootesarja kuuluvad kõik peamised aiatööriistad, mida vajavad oma töös nii linnaaednikud kui ka teised aiandushuvilised, kellel väiksemat tüüpi aiad ning kes tegelevad potipõllundusega ka rõdul või isegi siseruumides.