1. Korista oma auto ära

On aeg kõik see sodi toolide vahelt, kindalaekast, pagasnikust ja enda tagumiku alt kokku korjata. Neid tühje pudeleid ja topse, kotte niiskete trenniriietega, vanu arveid ega muud pahna pole siia vaja. Sa veedad autos palju aega ja kui siin valitseb kaos, mõjutab see sind iga kord, kui sellesse sisse istud.

2. Tee oma rahakott ja käekott korda

Kas tead, kui halvasti see sulle mõjub, kui su rahakott ei mahu enam kinni ja kotist pole võimalik midagi üles leida. Kuidas saab üldse nii väikesesse kohta nii palju asju koguneda? Saa üleliigsest lahti - kohe hakkab ka nupp paremini nokkima!

3. Tee oma töölaud korda

Paberid, post-itid, tühjad karbid, pastakad, mis enam ei tööta - on sul üldse aimu, kui palju siin on asju, mida sa enam ei vaja? Kui need on ära visatud ja vajalikud asjad korralikult organiseeritud, tunned, et ka su peas valitseb kordi suurem selgus kui enne.

4. Korista oma külmkapp ära

Mis lõhna sa tunned, kui külmkapi ukse avad? Kui mitu päeva sa oled juba mõelnud, et mis see pahaks läinud asi seal on, mille lõhn ust avades ninna kargab? Põhjalik külmkapi koristamine on täielik teraapia ja ka inspiratsiooniallikas toidu valmistamiseks.

5. Tee ära üks asi neist asjadest, mille tegemist oled kaua aega edasi lükanud

See võib olla mingi väga väike ja vähe vaeva nõudev asi, ometi on ta sind tükk aega frustreerinud, sest alati kui sa seda märkad, ütled sa endale: "see tuleb ära teha". Aga ikka sa ei tee. Võta siis nüüd kätte ja riputa need kolm pilti üles, mis juba kolm kuud seina ääres seisnud on.

Sa ei kujuta ettegi, kui palju need viis väikest sammu su olemist paremaks ja selgemaks teevad. Ja see masendav segadus su peas - kuhu see siis kadus? On täiesti võimalik, et pärast nende viie sammu astumist on sul lahendus oma probleemile käes ja sa tead täpselt, mida sa edasi pead tegema.

Allikas: MindBodyGreen