Alpi stiilis jõuluväljapaneku  märksõnadeks  on mägimaja ja lumised mäetipud, talisport, soe ja hubane kodu ning rõõmus ja sõbralik perekond. Stiili läbiv värvigamma on talvevalge, jõulupunane ja savivärv. Palju on kasutatud ka naturaalset puitu ja nahka. Lisandiks sobivad kootud pleedid ja tassisoojendajad, Merino lambanahad ja punutud korvid.

Põhjamaise valguse stiil on oma nimele vastav — jäise ja lumise iseloomuga.  Kuuseehted on läbipaistvast klaasist, näiteks jääpurikad ja jõulumunad, või hoopis valged, härmatisega kaetud. Koloriit on karge ja külmades toonides — talvevalge, taevasinine topaas ja hõbedane.

Luikede järv  on romantiline ja luksuslik stiil, millest hõngub nostalgiat. Ja seda on näha igas detailis. Kergus ja õhulisus meenutavad graatsilist baleriini. Värvigammas tulevad lisaks hõbedale ja valgele lisandiks lilla, tume ploom ja mahe külm roheline.  Sulgedega läbipaistvad jõulukuulid, pitsidega jõulumunad ja pärlitega kuusekarrad esindavad just seda stiili.

Vintage stiilis ehted on tõeliselt kaunid ja väljapeetud. Siit leiab vana-aja-hõngu fänn midagi tõeliselt ilusat. Värvigamma on pigem soe — punane, talveroosa, seepia, naturaal- ja pärlivalge. Märksõnadeks sikk ja ajatu ilu, vanavanematelt pärandatud ehted ja jõuluhõrgutised.