Materjalide valik paistab silma oma hinnalisuse ja kõrge kvaliteediga. Värvilahenduses domineerivad pehmed looduslikud toonid: pruunid, kollakad, kreemikad ja loomulikult valge. Kogu maja läbiv ühtne stiil loob eriti tervikliku ja kaunijoonelise lõpptulemuse.
Juba üksi villa põrandad on omaette kunstiteos. Kasutatud on intarsia-tehnikat, kus kohati tuleb puitu sisse mosaiik, mis omakorda on paigutatud üldplaanis lainjalt. Põrandamaterjalidena on korraga kasutatud põnevat tiigripuud, mis ajaga heledast tumepunaseks muutub, lainelise mustriga graniit põrandaplaate Aurora India ja Itaalia firma Bisazza käsitsi valmistatud klaas-mosaiikplaate.

Vannitoa seinas ja põrandal ilutseva lainelise mosaiigi muster on 100 protsenti sisearhitekti looming koos üks-ühele šablooniga, et ehitaja jumala pärast ei eksiks.


Meremotiivi kohtame majas kõikjal, isegi mööbel on ümarajooneline. Mööbel ja kapiuksed on üldjoontes palisandrist, kuid köögis kohtab ka valget kõrgläiget ning tööpindadel juba põrandalt  tuttavat graniitkivi. Seinu kaunistab eksklusiivne inglise krohv.

Koostöös disaini- ja klaasistuudioga Ideeklaas valminud vitraažid ja lühtrid mõjuvad lausa muinasjutuliselt. Kuna Itaaliast ei olnud võimalik sobivaid lühtreid saada, tuli kõik ise välja mõelda ja tellida. Iga lühter on 160cm pikk. Kollakad vitraažid suudavad isegi vihmase ilmaga päikese tuppa võluda.

Loomulikult ei puudu elamisest ka tulesilm, kamin on vaadeldav nii elutoast kui köögist.
Kõige suuremaks proovikiviks osutus maja pärli, palisander-trepi, teostus. Projekteeritud sai väga keeruline gaudi-stiilis trepp, mida polnud aga kahjuks nõus mitte keegi valmistama. Lõpuks, peale pikka otsimist ja peaaegu lootuse kadumist, leidus siiski üks suurepärane puidumeister Tartumaalt, kelle meistriteosest on nüüdseks saanud lausa legend.

Kogu maja oma peene ja kordumatu sisustusega on lihtsalt võrratu…