Täpselt ette antud eelarve tingimustes aitas sisekujundaja Ulvi Lõhmus SRV Kinnisvaral Tartus Emajõe kaldal luua avara ja hubase kujundusega korteri, aitamaks paari viimase müümata korteri realiseerimist kiirendada ja see ka töötas. Sisustatud korter leidis kiiresti endale pererahva.

Seinte värvideks olid valge ja hall, põrandad oli naturaalset beeži tooni, mis andis palju mänguruumi lisatoonis aksessuaaride valikul. Korteri läbivaks aktsendijooneks valiti oliivroheline.

Köök-elutoa ruumiplaneerimine osutus parajaks pähkliks. Tegemist oli liigendamata suure avara ruumiga, eesmärgiks aga mõttelisteks osadeks jagatud köök ja elutuba. Liigenduselementideks said köögi ette paigutatud sööginurk ja elutoa osa eraldav diivan.

Köök on oma funktsionaalsusest lähtuvalt minimalistlik ja lihtne. Aksessuaarid püüavad pilku ja lisavad värvi. Alati on neid võimalik ka muuta ja lisada. Nutika lahendusena on esiku nurgakapp köögi ülemiste kappidega ühelaiune. Nii on tagatud ruumide sujuv üleminek rõhutamata konkreetselt köögi algust. Kõige massiivsema köögielemendina leidis külmik endale koha seinaga külgnevas nurgas säilitades üldise ruumi avaruse.

Eriti põneva ja hubase mulje loovad sellesse urbanistlikusse kodusse omanäolised hallikas-ruudulised kardinad, mis vastupidiselt tavapärastele klassikalistele lahendustele on ühendatud pitsiga. Need omanäolised külgkardinad toovad ruumi isikupära ja kodusust üllatades lisaboonusena meeldivalt ka detailigurmaanidest külalisi.

Oliivrohelised aksessuaarid ühendavad erinevad ruumid omavahel ühtseks stiilitervikuks. Esikus tervitab sisenejat omanäoliselt kujundatud seinatahvel pere lemmikpiltide ja päevakajaliste märkmetega. Vannitoapeeglil jätkab ruumide aktsendijoont lõbus dekoorkleebis. Tualettruumi põrandal hellitab jalgu sobivas toonis vaip.

Heaks eelarve planeerimise näiteks võib tuua ka otsuse kasutada vannitoa duššinurgas oluliselt kallima klaasseinast lahenduse asemel lihtsat elegantset stiili järgivaid kardinaid.

Valgustid on lihtsad ja neutraalsed (Moodne Valgus) toetades ruumide põhistiili. Kodu mööbel on ostetud taskukohasema hinna tõttu mööblipoodidest Common, Asko ja VOX-mööbel, tellimustööna valmis vaid köögimööbel Tartu Mööblitehases.

Tänu korterit läbivale ühtsele stiilile ei viita terviklahendus ühegi nurga alt kitsastele eelarvepiiridele luues minimalistliku ja avara kuid samas funktsionaalse ja hubase üldmulje.