Sisekujunduses kasutatavatest materjalidest eelistati kivi, puitu ja roostevaba terast. Pinnad pidid saama kontrastsed: kõrvuti läikivad ja täiesti matid pinnad. Toonidest langes otsus merbau kasuks, seda tooni tulid nii naturaalne puitpõrand kui enamus kasevineerist sisseehitatud mööblit. Kõrvale kasutati aktsendiks tumehalli ja valget. Kivipinnad on valdavalt naturaalsest kiltkivist ja poleeritud graniidist.

Lastetoad kujundati soovidele vastavalt, igaühele omamoodi. Peretütar sai romantilise roosaka printsessitoa, mille seintel annab põnevat aktsenti kahe ühesuguse motiiviga, kuid erineva värvitooniga tapeediruudud, mis omavahel hästi sobivad. Loe siit. Poisi tuba ilmestab just talle vajalik trummimängu nurk.

Ka laste ühine mängutuba pakub ohtralt võimalusi lõbualt aja veetmiseks. Täideti ka pererahva ainuke erisoov ühise mängutoa tarbeks: tahvli- ja manetvärvi kasutamise jaoks tehti suured mustad ringid mängutoa seinal.

Kogu eramu mööbel on valmistati eritellimusel sisekujundaja jooniste järgi ja telliti enamuses Disainer Köökidest. Erilist tähelepanu on sisekujundaja pööranud valgustitele ja üleüldse erinevatele sisustusdetailidele, tilgakujulised lambid mis, läbivad kogu eramut ja köögi kaunid valged õmarajoonelised toolid sobivad interjööri nagu valatult. Trepi piirdel on mitu funktsiooni, piire on ühtaegu mõeldud nii turvalisuse tagamiseks kui ka raamatute hoidmiseks. Loe siit

Lõppkokkuvõttes jäi tulemus põnev ja mänguline ning üldmulje hubane.