Selgus tõsiasi, et rootslased armastavad potil istudes internetis käia (60% meestest, naiste vastav näitaja on 49%). 35% meestest on märkinud, et nad surfavad netis ja 27% tegelevad mobiilimängudega. Vastavad numbrid naiste hulgas näitavad, et 20% surfab ja samapalju mängib ka mänge. Samuti ei suuda paljud rootslased potil istudes olla suhtlemata. Rohkem kui iga neljas rootslane (27%) saadab (multimeedia) sõnumeid ja peaaegu sama paljud (24%) hoiavad silma peal oma Facebooki, Twitteri ja muudel kontodel. 7% vastanutest kuulab muusikat. Vannituba oli elu- ja magamistoa järel kolmas ruum, kus end kõige paremini tunti. 23% rootslastest kasutab vannituba ka kui pelgupaika, kus enda jaoks aega võtta.

Samal ajal kui suur enamus rootslasi märgib, et vannituba on koht duši, vanni, hügieeni ja hambapesu jaoks, näitab uuring, et tualettruumis võib olukord paljudel rootslastel ka päris kuumaks minna. 33% küsitletutest on tualetis seksinud. 

27% meestest puhastab WC-d kahe nädala tagant või harvemini, erinevalt naistest, kes pigem koristavad korra nädalas. 66% rootslastest korrastavad ise oma vannituba, 26% juhtudel tegeleb sellega elukaaslane.

Käsi peseb peale tualetis käimist 81% vastanutest.

Ja hoolimata sellest, et 14% leiab, et kõige hullem, mida teise inimese vannitoas teha võib, on vannitoakapis tuhnida, on rohkem kui veerand (26%) teinud just seda — avanud luba küsimata külas olles võõrustaja kapiuksi!