1. Pehme vaip

Mitte miski ei riku päeva algust rohkem kui varvaste külmale ja kõvale pinnale panemine. Jube mõeldagi! Tee endale teene ja osta üks korralik ning pehme vaip. Pärast imestad, kuidas sa enne üldse elada suutsid.

2. Temaatika

Printsessiteemaline magamistuba on ka parem, kui suvalisi esemeid täis ja ilma kindla temaatikata ruum. Kui tahad, et su ümber valitseks rahu, siis tee oma magamistoast ühtne tervik.

3. Õige kogus dekoratiivpatju

Mitte liiga palju ja mitte liiga vähe — leia õige arv! Patju peaks olema piisavalt, et voodi kutsuva ja pehmena tunduks. Kuid samas pea meeles, et sa pead sinna ka ise ära mahtuma.

4. Koht istumiseks

… mis ei ole voodi! Seda on vaja selleks, et saaksid seal näiteks oma lemmikajakirja lugeda ilma, et voodi sassi ajad. Samuti kui oled kehtestanud reegli, et voodist tuleb igasugu nutiseadmed eemal hoida, siis saad oma meilid vähemalt toolil istudes üle lugeda.

5. Ei mingit tehnikat!

Magamistuppa pole vaja siniseid ekraane vedada. See on koht, kus lõõgastuda ja puhata. Koht, kus oma kallimale end täielikult pühendada. Kõrvalised asjad hoidku eemale!

6. Kollektsioon asjadest, mida armastad

See ei pea olema terve seinatäis maale või suur riiul, mis upub vaaside alla. Kui sul on aga oma lemmikud kolm skulptuuri, mis kenasti ka su magamistoaga sobituvad, siis see on just õige paik nende hoiustamiseks.

7. Hästivarustatud öökapp

Sahtlites võiks leiduda mõni hea raamat, taskurätikud ning laua peal võiks alati olla kruus teed või vett ja lamp. Nii oled igaks olukorraks valmis. Pluss — see näeb hea välja!

8. Hea madrats

Ajad, mil sa joogamatil magad, võiksid jääda matkamiseks. Investeeri ja osta endale üks korralik madrats. Su keha ja vaim tänavad sind.

9. Fotod, mis ei ole perekonnast

Magamistoa seinad võiksid olla rahustavad ja mitte liialt emotsionaalsed. Seega sobib neid kaunistada ilusate fotodega loodusest või loomadest. Nii saad uinuda just ilusate vaadete ja heade mõtete saatel.

10. Draama!

Tume ja seksikas glamuur annab su magamistoale uskumatult palju juurde. Leia see mingi salapärane ja müstiline element, mis sinu magamistoaga kokku käib. Olgu selleks siis üks draamatiliselt tume sein või laest alla rippuv lühter. Too oma ellu vürtsi!

Allikas: Elle Decor