1. @roommood

Siin toimetab imelise stiilitajuga Therese Ostrat, kelle eestvedamisel sündis Roommoodi konto ajal mil hakati abikaasaga esimest ühist korterit sisustama. „Klõpsisin selle tegemisest pilte oma isikliku Instagrami. Kuna olin ise suur sisustuskontode jälgija siis mõtlesin, et peaksin tegema eraldi konto, mida jälgivad just need inimesed, kellel on huvi sisekujunduse vastu. Sellel hetkel tahtsin seda anonüümsena näidata, et poleks aru saada, kes selle kodu omanik on,” ütleb naine, kelle kontost on tänaseks kasvanud välja tema enda ettevõtte turundusplatvorm.

Selle kaudu on nii mõnigi kodu ja ettevõte soovinud nii minu kui stilisti või sisekujundaja abi,” sõnab Therese, kes täna näitab lehel juba heameelega ennast. „arvan, et see on hea võimalus kliendil minuga enne tutvuda.

2. @Liistaras

@Liistarase konto sai samuti loodud siis kui Liisil tekkis vajadus päris enda kodu sisustama hakata. „Üsna kiiresti sai selgeks kui rahuldustpakkuv tunne on oma kodu loomine ja selle kujundamine viisil, et see peegeldaks meie elustiili ja sisemaailma. Sel viisil lähenedes saab kodust unikaalne, oma näoga koht.”

Liisi kontolt leiab tegelikult lisaks sisustusentusiasmile ka viiteid omaniku kirgliku suhte kohta toidu ja kunstiga. „Lisaks jagan story’des hetki oma üldisemast elufilosoofiast - suhtest lapsekasvatamisse, iseendasse, ümbritsevasse.”


3. @homeinestonia

@HomeInEstonial kontol toimetab särav Merlin Miido, kelle huvi sisekujunduse vastu algas samuti oma maja soetades. „Ehk siis nagu iga teinegi alustasin ka mina oma "sisekujundaja karjääri" Pinterestis pilte salvestades ja unistades sellest kuidas kõik kord päriselt välja nägema hakkab,” sõnab Merlin.

„Ma arvan et mu konto kohta sobib see vana hea mullet soengu kirjeldus: Business in the front, party in the back. Kuigi selle sõna party võib minu konto puhul pigem välja vahetada sõnade real life vastu. Ehk kui võõras inimene satub esmakordselt minu kontole, siis esimese asjana võib ta vaadata ja mõelda: ohoo päris ilus kodu, ilusad pildid. Aga kui ta peale seda heidab pilgu minu storydesse, siis ta ilmselt saab hea litaka vastu nägu sellest mis päriselt nende ilusate piltide taga toimub. Ehk sassis juuste ja meikimata Mellu tegemas tihti veidi totraid ja ootamatult liiga ausaid, aga samas nii tuttavaid tegevusi, mida iga teine inimene kodus ka teeb, aga sellest avalikult lihtsalt ei räägi. Ma ei tea paljud inimesed oma katkiseid sokke kõigile uhkelt eksponeerivad?”, naerab naine, kes püüab olla võimalikult aus ja näidata pigem ka seda, et ilusate töödeldud Instagrami feedi piltide taga on alatai täietsi tavalised ja normaalsed inimesed, kes elavad tavalist igapäevast elu.