Kuna nimi Kannike on juba 37 aastat seotud Tallinnas eelkõige lilleäriga, otsustas poe taasavanud Tip-Toping OÜ endise lillepoe nime säilitada.

Lilled otse Hollandist

Kannikesest saab Tallinna kõige suurem lillepood. Maneeži peatuse vastas asuvasse lillekauplusesse on paigutatud haruldaselt mahukas külmkapp, mille pindala võib võrrelda lausa ühetoalise korteriga. Tavapäraste Tallinna lillekaupluste külmikutega võrreldes võimaldab 40-ruutmeetrine külmkapp pakkuda kohapeal laialdast lillevalikut ja säilitada suures koguses lõikelilli värsketena. Et kindlustada oma poes pakutava lillevaliku kõrget kvaliteeti, tuuakse lilled ise otse Hollandist.

Kannike on alternatiiv eelkõige Viru tänava lillekioskitele. Lisaks suurele lillevalikule pakub Kannike võimalikult eksklusiivset ja mugavat ostukogemust. Poes on iga ilmaga mõnus lilli valida ja oma tellimust oodates on klientidel võimalus nautida kohvinurgas ka tassikest kvaliteetset kohvi.

Kingitused samast kohast ja ööpäev läbi avatud

Kohvinurga ja laialdase ning värske lillevaliku kõrval pakub Kannike ka kingituste valikut — välismaised šokolaadid ja veinid. Järgmise aasta algusest on plaanis muuta kaupluse lahtiolekuaegu ööpäevaringseks.

Lisateenused

Teenustena valmistab Kannike kimpe nii pulmadeks kui ka muudeks sündmusteks, lillekorve ja -kompositsioone, üritustele lilledest dekoratsioone, leinafloristikat ja konsultatsiooni floristiga.

Astu läbi aadressil V. Reimani 9a ja vaata Kannikese Facebooki lehele.

Jaga
Kommentaarid