Mis on suurimad vead, mida inimesed oma kodudes teevad, mis põhjustavad ebamugavust nii neile endile kui külalistele?

Liiga suured kodumasinad veidrates kohtades

Läksid mikrolaineahju ostma, aga ei mõõtnud täpselt ära vahet, kuhu tahtsid selle paigutada ja nüüd on mikrolaineahi hoopis kõrgustes kapi otsas? Et selliseid vigu ei juhtuks, tasub alati mitu korda hoolsalt mõõta, kui suurt asja sul ikkagi täpselt vaja on.

Ainult üks valgusallikas toas

Kui sul on näiteks suur elutuba ja keset lage on üks lamp, oled ehk juba ise ka märganud, et õhtuti on toas hämar ja televiisori vaatamiseks on vaja silmi pilgutada. Pikemas perspektiivis rikub see silmi ja ilusam on ju ka, kui valgus on ühtlaselt üle toa jaotunud, aga selleks on vaja mitut lampi.

Kõik mööbel on pärit samast kohast

Ehkki IKEA poes on ilus ringi jalutada, ei ole vist ühegi inimese unistus, et tema kodu näeks välja nagu mööblipood, aga just see juhtubki, kui kogu mööbel on pärit samast poest. Ehkki see on mugav lahendus, on suur tõenäosus, et see hakkab sulle endale ka kiiresti närvidele käima.

Tuba on asju täis

Nipsasjakesed, mis koguvad riiulitel tolmu, riiulid üksteise otsas, asjadest pungil kapid… On sul tõesti nii palju kraami vaja või ei suuda sa lihtsalt asjadest lahti lasta? See on küsimus.

Allikas: Brightside