Allergeene, mis kanduvad läbi õhu, võib leida nii mööblilt, vaipadelt, voodipesult, kardinatelt ja mitmetelt teistelt pindadelt, mida ei ole alati lihtne puhastada.

Viimaste uuringute järgi kannatab ligikaudu 20-25% Eesti elanikkonnast erinevate allergiate käes, millest omakorda orienteeruvalt 7% moodustab allergia tolmu või tolmulestade vastu. Olendite kohta, kes pole silmale isegi nähtavad, võivad tolmulestad tekitada üllatavalt palju ebameeldivusi. Võid tunda, et sul on lõppematu külmetus või isegi astma. Ravimid võivad aidata, kuid tolmulestade eemalehoidmiseks on ka lihtsamaid viise.

Kõige efektiivsem viis kinnisest ninast, peavalust, sügelevatest silmadest ja õhupuudusest vabanemiseks on kõrvaldada elamisest ärritusetekitajad. Kodu allergiavabaks muutmine pole lihtne ülesanne — see nõuab korduvaid sügavpuhastusi, pesu, rohkelt tööd tolmuimejaga ning suuri kulutusi kallitele allergiavabadele puhastoodetele.

Kaasaegsed tehnoloogiad on loodud meie elukvaliteedi paremaks muutmiseks, säästes ja tõhustades meie ajakasutust ning tulles rohkem vastu meie igapäevavajadustele. Tänu LG True Steam pesumasinale ei ole sul enam tarvis minna äärmustesse, et tagada muudatustega oma kodus normaalne elu. See revolutsiooniline pesumasin hoolib materjalidest viisil, mis tavaliste masinate puhul ei ole võimalik — tänu kasutatavale aurule suudab see eemaldada 99,9% kõikidest teada allergeenidest, puhastada ja värskendada sinu riided ning kaotada ebameeldiva lõhna.

Auruosakesed on 1600 korda väiksemad kui veepiisad ning suudavad tungida kangast paremini läbi. Auru kasutamine pesupesemisel muudab mustuse eemaldamise tõhusamaks, muutes ka kõige räpasemad riided justkui uueks. On oluline teada, et vaid True Steam pesumasinad on need, mis võrreldes tavapäraste aurufunktsiooni omavate masinatega, suudavad eemaldada ka allergeenid.

Näiteks kasutab True Steam pesumasinate pesutsükkel Allergine auru jõudu, et eemaldada ettevaatlikult ka kõige õrnematelt materjalidelt 99,9% tavapärastest majapidamises leiduvatest allergeenidest nagu tolmulestad ja lemmikloomade kõõm, kasutades seejuures 40% vähem vett ning 28% vähem elektrit. Samal ajal on Steam Sanitary pesutsükkel loodud muutma iga ema elu lihtsamaks, võimaldades puhastada mittepestavaid esemeid nagu dekoratiivpadjad ja pehmed mänguloomad, olles seejuures materjalidega õrn. Lisaks on masinal meeldiv lisatsükkel riiete värskendamiseks, kaotades seejuures kõigest 20 minutiga ka ebameeldiva lõhna ning kortsud kuni korraga viiel riideesemel korraga.

Lisaks kasutab pesumasin auru tõttu vähem energiat, sest vaja läheb läheb vähem vett. Aastase pestud pesu koguse pealt võib nii kokku hoida tervelt ühe kuu jagu vett ja elektrikulu. See on hea nii sinu rahakotile kui ka keskkonnale!

Jaga
Kommentaarid