1. Hambavalu

Sidrunimahl ei hoia küll hambaarstivisiiti eemal, kuid tuleb sulle valu korral siiski appi. Aseta valutavale piirkonnale sidruniviil — happeline tsitrusvedelik leevendab su piinu!

2. Peenrad korda

Kuigi praegu ei ole just aiahooaeg, siis võta teadmiseks, et sidrunimahl on looduslik umbrohupeletaja. Ole muidugi soovimatule umbrohule sidrunimahla piserdades ettevaatlik, sest see vedelik hävitab paari päevaga iga taime, mis talle ette jääb.

3. Ärata närbunud salat ellu

Mitte keegi ei taha närbunud salatit süüa. Ärata rohelised sidrunimahlaga ellu! Lase kaussi külma vett ja lisa sinna hulka pool tassitäit sidrunimahla. Leota salatit selle sees.

4. Leevenda sügelust

Olgu selleks siis mõne taime poolt tekitatud allergia või putukahammustus — sidrunimahl aitab sul kratsimisisu leevendada. Piisab, kui sidruniviiluga piirkonda õrnalt hõõrud ja sügelus annab sulle paariks päevaks rahu.

5. Värskenda külmkappi

Külmkapp lõhnab nagu pikka aega seisnud must pesu? Fuh! Kui oled kogu pahaksläinud toidu ära visanud, siis aseta ööpäevaks ühte sahtlisse sidrunimahlas leotatud vatipall. See toob värskuse.

6. Vabane sipelgatest

Tuleb välja, et sipelgad ei ole erilised tsitrusefännid. Seega piserdagi sinna, kust nad sulle tuppa ronivad natuke sidrunimahla.

7. Juusturiiv puhtaks

Riiv on ilmselt üks tüütumaid asju, mida korralikult puhtaks saada. Selleks, et kõik igalt poolt läikima saada, riivi köögiriistaga sidrunit. Ära unusta loputada!

8. Prügikast

Selleks, et prügikast ebameeldivaid lõhnu eritama ei hakkaks, viska selle põhja üks poolik sidrun. Värskus garanteeritud.

9. Hoia pruun suhkur pehmena

Oled väsinud, et pruun suhkur juba väga lühikese ajaga kokku sulama hakkab? Siis pane paki sisse paar pisikest sidrunikoore valge osa tükki. Nii ei lähe suhur tükki.