1. samm

Varu mõned sidrunid vastavalt sellele, kui suur on su kodu ja kus sa kõige rohkem negatiivset energiat tunnetad. Kui tajud väga palju negatiivset energiat, tasuks muretseda rohkem kui üks sidrun tubade kohta, millest energiat minema soovid peletada.

2. samm

Võta kodus sidrunid kätte ja liigu mööda tube ringi ning aseta need sinna, kus tunned palju negatiivset energiat.

3. samm

Kui sidruneid kindlatesse kohtadesse paned, hoia ka meeles, kui palju ja kus need täpselt on. Sa võid panna neid riiulitele, kappidesse ja isegi padja alla, kui soovid.

4. samm

Nüüd oota poolteist nädalat. Jälgi sidruneid iga päev ja pane tähele, kui mõni neist hakkab hallitama. Sidrunid, mis muutuvad hallitanuks, on ruumi selles piirkonnas, mis vajavad rohkem puhastamist kui teised. Seal on palju negatiivset energiat.

5. samm

Pea meeles, et kuna need sidrunid imavad endasse negatiivset energiat, on vaja neist ka õigel viisil vabaneda. Enne seda liigu tossava salveipulgakesega tubades ringi (aknad lahti) ja seejärel kogu sidrunid kokku. Keskendu eriti just piirkondadele, kus asusid hallitavad sidrunid.

6. samm

Sidrunitest vabanemise samm on huvitav. Sa peaksid kaevama augu, mis oleks piisavalt suur, et need kõik ära mahutada või pisemad augud, kuhu sidrunid peita (sinu valik). Kata sidrunid mullakihiga ja palu loodusel nende halb energia endasse imada ning muuta see millekski ilusaks.

Kui oled selle sammu ära teinud, jätka oma elu elamist nagu sa seda varasemalt tegid. Tõenäoliselt avastad, et sul on palju kergem olla ja su kodune energia on puhtam. Seda tasuks teha iga paari kuu tagant.

Allikas: Awareness Act