1. Valge, valgus ja sära!

Need peaksid olema kolm märksõna, millest elutoa puhul üldse alustada. Selleks, et see alati elav oleks, peaks sinna paistma võimalikult palju valgust. See paneb omakorda jällegi kõik särama — kaasaarvatud ka sinu meeleolu! Valge värv on aga puhtuse ja rahu sümboliks, mis sobib ideaalselt elutoa seinavärvi valikuks.

2. Ole julge

Ammu on kadunud aeg, mil kõik su tubades pidi olema osa mingist komplektist — olgu selleks siis köögikapikomplekt, elutoakomplekt või misiganes muu. Tänapäeval on sul vabadus omavahel segada erinevaid stiile ja vorme, miks siis mitte sellest kasu lõigata? Pane kokku külm metall ja soe puit või

3. Silmatorkavad ja sõnumiga esemed

Üks viis oma elutuppa värskust tuua, on selle sisustust natukene ümber mängida. Ole kriitiline — kas su seinad on täidetud pisikeste ja tolmukoguvate piltidega? Asenda need hoopiski ühe suure maali või seinakaunistusega, üldpilt muutub rohkem kui sa arvata oskaks.

4. Valgustus

Elutuba ei pea olema sügiseselt hämar ruum. Pigem võiks täita ta rohke ja sooja valgusega. Ehk on esialgu valitud valgustuslahendus oma aja ära elanud ja tasuks uue peale mõtlema hakata?

5. Aegumatud esemed on need kõige hinnalisemad

Miks mitte tuua ära vanaema juures pööningul tolmu koguv käokell? Kas sa kujutad ette, kui hinnaline see tegelikult on? Anna vanale uus hingamine, too see enda elutuppa ja tunned, kuidas soojus ja headus võtab võimust!