Musta tee või kummeli tee pakikesi saab kasutada silmade värskendamiseks. Kui tunned, et arvuti taga töötamine, raamatute lugemine, teleka vaatamine või mõni muu silmi koormav tegevus, on su silmad ära väsitanud, siis tee endale teed. Joo tee ära ja pärast niisuta teepakiga silmi. Võid teepakid ka külmikusse asetada ja hiljem silmi päris jaheda teega ergutada.

Leevenda teepakiga putukahammustusi. Jaheda teepakiga võib niisutada nii sääsemuhku, sipelga hammustust kui ka herilase või mesilase nõelamise kohta. Niisutamine vähendab sügelemist ja valu. Külmikust võetud niiske teepakk pakub putukahammustusele ka oma jahedusega leevendust. Putukahammustustele sobivad kummeli tee ja must tee.

Väeta oma aeda või toataimi teepuruga. Rohelist teed tuntakse kõrge lämmastikusisaldusega teena, mida võib kasutada taimede väetamiseks. Mõned lillesõbrad soovitavad kasta toataimi lahja rohelise teega või lisada kasutatud teepuru lillede kastmise vette.

Vähenda kassitualeti lõhna kuivatatud teepuru abil. Kui oled tee ära joonud, siis ära viska vana teepuru minema. Lase sel uuesti ära kuivada ja kasuta puru kassiliiva kastis. Kuivatatud teepuru aitab vähendada kassitualeti lõhna ja vähendab kulu kassiliivale.

Puhasta oma käsi kasutatud teepuru või teepakikestega. Kui oled teinud köögis süüa küüslaugu või sibulaga ning kätele on jäänud lõhn külge, siis saad teega pesemisest abi.

Puhasta teepakiga köögipindasid. Tee eemaldab köögipindadelt toidulõhnasid. Pärast teepakiga puhastamist, loputa tööpinnad puhta vee ja lapiga.