Kui räägime mustadest seintest, siis üldiselt inimesed ehmuvad ning pähe tikub kohe selline depressiivne erak või siis teismeline oma arengufaasis. "Sisekujundajana mulle ütleb see midagi dramaatilist, stiilset, seksikat," kirjutab Eljand oma blogis.

Mäletan ennast teismelisena, musta päris ruumi pole pähe tulnud, aga punkstiil oli küll IN :)

Juhtusin lugema Seedrite kodulehelt 2010 tiigriaasta kohta feng shui iseloomustusi ning meelde jäi see, et võiks kasutada musta ja tumesinist interjööris. Põnev! Kui seda targalt kasutada siis võib luua väga põnevaid interjööre.

1. Mustad seinad raamituna valgete lae ja põrandaliistude, uste ja uste piirdeliistudega.
2. Musta on hea kasutada taustaks näiteks massiivsetele hõbedase, kuldse, metalliktoonidega pildiraamidele, peeglitele.
3. Musta on ka hea kasutada taustaks, kui on vaja suurt kunstikollektsiooni eksponeerida. Siis kasutada kindlasti metallik, kuldseid või hõbedasi raame, mis tulevad hästi sellisel taustal esile.
4. Samuti mustad seinad ei pea üldse olema üleni mustad. Võib mõne teise tooniga maalinguid ja muid illustratsioone teha seinale.
5. Samas kui meeldib siiski musta värvi dramaatilisus, kuid ei taha tekitada sellist emotsiooni või tujukat meeleolu kodus, siis seda ei pea alati seintel kasutama. Võimalik ka hoopis vastupidi : valged seinad ja aktsent toonina musta.

Must on alati toon, millega saab anda edasi sõnumi ja palju emotsioone!