1. Et kohv oma maitset ja aroomi ei kaotaks, pane see õhukindlasse karpi ning otsese päikesevalguse eest kappi peitu. Nii ei pääse talle ei õhk ega liigne valgus ligi.

2. Seller püsib kaua krõmpsu ja värskena, kui keerad selle fooliumisse ning hoiad seda külmkapis.

3. Viilutasid hommikul liiga palju avokaadot? Pole hullu! Võta sidrun, lõika see pooleks ning pigista avokaadole selle mahla peale. Nii püsib roheline vili värske.

4. Banaanide tumepruuniks tõmbumise vastu aitab see, kui mässid nende ühised otsad toidukile sisse. Siis ei pääse õhk banaanile ligi ja ta ei küpse nii ruttu.

5. Leib kuivab kõvaks? Hoia seda paberkotis!

6. Ära kunagi aseta hakkliha külmkapi ülemisele riiulile. See võib lekkima hakata ja ülejäänud toidu ära rikkuda.

7. Sibulat hoiusta köögikapis, mitte külmikus. Nii saavad nad hingata.

8. Tomateid hoia otsese päikesevalguse eest eemal. Samuti ei tohiks neid kunagi kurkide kõrvale paigutada, sest tomatid eritavad ainet, mis kurgi pehmeks ja liiga küpseks muudavad.

Allikas: Buzzfeed