Kui aus olla, siis sisekujundustrendid on moetrendidega võrreldes aasta jagu maas. Viimasel ajal on moodne olla „roheline“ ja orgaaniline, mis on toonud lettidele looduslikku värvi moetooted. Orgaanilised või loodussõbralikud tooted on sageli värvitud loodusest pärit materjalidega, näiteks marjadega. See tähendab rahulikemaid toone: beežid, pruunid, rohelised, oranžid jne.

Looduslike ja tehislikumate värvide miksimine annab üsna hea tulemuse. Maalähedased toonid on neutraalsed ning tehisvärvid julged ja intensiivsed. Näiteks võid julgelt pruuni ja rohelise kõrvale panna roosa, sinise, kollase ja lilla tooni.

Kollane ja roheline

Kollast ja rohelist miksida on sel aastal kindel valik. Kollane tähistab elujõudu, roheline samas rahustab ja pehmendab. Kollast võid kasutada näiteks köögis. See stimuleerib ja võib parandada ka ainevahetust. Rohelist võid kasutada magamistoas, see on nagu põgenemine maa rüppe.

Purpur ja oranži varjundid

Purpur on taas tegemas comebacki. Sügavad ploomikarva toonid ja violetne on 2010. aasta lemmikuteks, väljendades romantilisust, enesekindlust ja mitmekesisust.

Oranži varjundid annavad ruumile iseloomu. Purpurit ja oranži kokku pannes on see heaks võimalusesk anda toale juurde särtsu. Muidugi ole nendega ettvaatlik — liialdamine on maitselage.

Allikas: associatedcontent.com