Vaja läheb 400g sibulaid, 120 g riivitud juustu, 400 g lehttainast, 150 g suitsupeekonit ning soola ja pipart.

Valmistamine

Tükelda sibul (kuubikuteks) ja peekon. Prae pannil nii kaua, kuni sibul on klaasjaks muutunud ning lisa praadimise lõpus soola ja pipart vastavalt maitsele.

Lõika lehttaignast ruudud ja aseta iga ruut metallist muffinivormi. Ruudud jäävad nagu org keset vormi, kuhu pane üks spl praetud sibula ja peekoni segu. Raputa peale riivitud juust.

Küpseta ahjus umbes 20 minutit kuni pirukas muutub pealt kuldpruuniks. Ja voilá! Ongi maitsev pirukas valmis.

Mõnusaid maitseelamusi!

Mida osalemiseks tegema pead? Saada meile naistekas@delfi.ee mõni retsept, mille abil valmib maitsev roog, mis meeldib just su lastele või jaga hoopis mõnda head retsepti, mille järgi sinu lapsed ise endale peale kooli maitsva roa valmistavad. Mis põhiline: retsept ei tohi olla kokaraamatust näpatud, vaid päris teie enda oma!