Philips PerfectCare Elite Silence aurutriikimissüsteem on revolutsioonilise OptimalTEMP tehnoloogiaga, mis võimaldab triikida erinevaid tekstiiltooteid temperatuuri seadistamiseta ja riiete kõrvetamiseta.Põletuskaitse tagatakse igat liiki triigitavatele kangastele. Kusjuures triikimise katkestades, ei ole vajadust triikrauda alusele panna — selle võib julgelt jätta triikimislauale või… triigitavale riidele.

Triikraua aurusüsteem on vaikne, kuid eriti võimas, lisaks saab pikendada oma lemmikriiete eluiga, kuna auru abil saab riideid värskendada ja hävitada isegi kuni 99,9 % sinna kogunenud bakteritest, sel moel väldid tarbetuid pesemis- või puhastuskordi.

Nüüd saad triikida kõike teksastest siidini temperatuuri seadistamata. Revolutsiooniline tehnoloogia põhineb tundlikul juhtprotsessoril, mis kontrollib täpselt triikraua talla temperatuuri.

Mida rohkem auru, seda kiirem triikimine. Aur tungib sügavale kangasse, tehes triikimise kiiremaks ja hõlpsamaks. Aurustamisvõimsust on võimalik kohandada Sinu vajadustele.

Aurutriikimissüsteemi triikraud on uskumatult kerge kaaluga ja sellega on väga mugav töötada. See libiseb õrnalt üle kangaste, eemaldab kiiresti tugevamad kortsud.

Aurutriikimissüsteem on varustatud müra summutavate aurufiltritega, vähendamaks auru poolt tekitatavat müra, ja helineelava platvormiga, vähendamaks pumba müra selle alusel.

Riideid on võimalik triikida ja värskendada ka vertikaalselt. See sobib eriti kleitidele, jakkidele ja isegi kardinatele.

Triikraua tald on kriimistuskindel ja kaetud spetsiaalse titaanoksiidi kihiga.

Kasuta julgelt triikimisel kraanivett - aurutriikimissüsteem on välja töötatud kasutamiseks kraaniveega. Kui triikimise ajal saab veepaak tühjaks, saad seda lihtsalt täita ilma ooteajata või triikrauda välja lülitamata.

Philips PerfectCare Elite Silence on varustatud pikema auruvooliku ja toitejuhtmega kui teised mudelid. See annab võimaluse triikida palju lihtsamalt kardinaid või riideid vertikaalselt.

Vaata videost, kuidas kasutada Philips PerfectCare Elite Silence triikimissüsteemi

Täpsemat teavet Philips PerfectCare Elite Silence süsteemi ja selle soetamisvõimaluste kohta saad SIIT

Jaga
Kommentaarid