Kui sa tunned, et sa ei saa eriti hästi magada, siis võiksid üle vaadata, mis asjad sinu magamistoas on ja teha seda kriitilise pilguga, sest tõenäoliselt on sul seal igasuguseid asju, mille koht ei ole kas magamistoas või mida sul tegelikult ei olegi vaja.

Mis asjad need siis on, mis sa võiksid tõsta teise tuppa või mõelda hoopis loobumise peale?

Praht öökapi peal: tõstad koju tulles oma käekoti sisu öökapi peale ja mõtled, et hiljem tegeled edasi? Tõenäoliselt kuhjub su öökapp lõpuks igasugustest asjadest üle ja see ei mõju üldse hästi, sest kõik see praht on ju sinu kõrval, kui sa magad.

Palju dekoratiivseid patju: kui sa oled üks nendest, kes alati igal hommikul teeb oma voodi ilusti korda ja kulutab aega, et padjad korralikult voodile sättida, siis need padjad on sinu jaoks loodud. Kui sa aga ei ole hommikuinimene, siis tasub voodil hoida võimalikult vähe asju, siis ei ole ka voodi tegemine sinu jaoks niivõrd ebameeldiv tegevus.

Musta pesu hunnik: ei ole midagi koledamat, kui tool, mida pole isegi näha, sest see on kuhjunud musta pesu alla. Muretse endale musta pesu korv või harjuta ennast regulaarselt pesu pesema. Täiskasvanud inimese tuppa selline hunnik ei sobi ja sinust jääb mulje kui väga korratust inimesest.

Voodialune, mis on täis asju, millest sa enam teadlik ei ole: tee see lihtsalt korda! Need asjad koguvad tolmu ja kui need veel voodi alt välja ka paistavad, on see kõik eriti inetu.

Hunnik laadijaid: ehkki magamistoas ei soovitata üldse telefoni laadida, siis juhul, kui sa seda ikkagi teha soovid, võiks see olla ainuke laadija, mida sa seal hoiad. Sul ei ole ju vaja hoida toa nurgas hunnikus laadijaid kõige jaoks, mis sul kodus on.

Allikas: Ivy Rose Knows