Osadest puuviljadest ja marjadest, näiteks õuntest ja pirnidest saab mahla kätte edukalt pressimise teel, naturaalses külmpressitud mahlas säilivad kõik vitamiinid, mineraalid ja toitained, sellist delikatessmahla ei tehta enamasti hiigelkogustes ja selle valmistamine suurte purustajate ja pressidega pole mõeldav.

Selliseks otstarbeks on olemas väiksemad mahlapressid ja õunahundist erinevad purustamisviisid ja nõnda soovitab Aire väiksemas koguses vilju purustada näiteks saumikseri terade või trelli otsa kinnitatava spetsiaalse puuviljapurustiga.

Sinna juurde tasub osta ka parajas koguses marlit või muud vedelikku läbilaskvat riiet, et pressimisel ei satuks marjade kestad ega seemned mahla sisse, sedasi võib ise kodus sügavkülma panekuks pressida eriti väärtuslikku toormahla näiteks vaarikatest, mustikatest, mustadest ja punastest sõstardest ning mitmetest teistest viljadest.

"Seda, kui vajalikud sellised supermahlad viirushaiguste perioodil immuunsüsteemi tugevdamiseks on, ei pea küll ühelegi eestlasele vist selgitama," mainib Aire.