See on üks asi, mis sa peaksid enne liha jääkülma panemist alati ära tegema
Kas ka sina oled üks neist inimestest, kellele meeldib liha jääkülma panna, et sul oleks pidevalt midagi kodus käepärast? Siis on üks asi, mis sa võib-olla valesti teed ja nüüdsest muuta võiksid: liha võiks eelnevalt portsjoniteks jagada.
Miks seda tegema peaks? Sest siis ei ole sul vaja teha korraga ära 500 grammi hakkliha, kui retsept nõuab vaid poolt sellest või küpsetada valmis liiga palju kanakoibi, mida sa äragi ei jaksa süüa, õpetab portaal Apartment Therapy.
Kuna sageli on suures koguses liha varumine odavam, kui väikeste pakkide kaupa soetamine, ongi mõistlik kohe rohkem osta. Selleks, et su varud ka kauem kestaks, jaga need lihtsalt väiksematesse karbikestesse või kotikestesse.
PS! Ära unusta pakendile ka kuupäeva märkida, et teaksid täpselt, kui värske liha sul seal on ja millal on viimane aeg see ära küpsetada.
Lihtne, või mis?