Lõhnad, mida sina ei tunne

Kuna veedad palju aega koduseinte vahel, oled seal oleva lõhnaga harjunud, mistõttu võib juhtuda, et sa ei pane tähele, kui su toad haisevad pisut veidralt. Sinu külalised tunnevad seda aga kohe, kui uksest sisse astuvad. Seega, kui sa tead, et oodata on külalisi, võta aega ja keskendu ka nendele asjadele kodus, mis võivad levitada ebameeldivat aroomi nagu prügikastid, tualett või kui oled loomaomanik, siis ka kohad, kus su lemmikule meeldib olla.

Mustus vannitoa peeglil

Sa ei pruugi alati hambapasta täppidele ja õrnadele joontele peeglil tähelepanu pöörata, sest möödud sellest ju iga päev (ja poole ajast hommikuti uniste silmadega), aga räpane peegel ei jää su külalistel märkamata. Seega, kui selle puhastamine ei ole veel sinu koristamist vajavate kohtade nimekirjas, lisa see sinna koheselt.

Tolm ja mustus liistudel

See kehtib eriti esiku kohta, kus külalised kipuvad saapapaelade sidumiseks kummardama või istuma, ja ka vannitubade kohta. Nad ei märka küll igat tolmukübet, aga kui sa pole oma liiste lapiga juba kevadest saati puhtaks tõmmanud, siis nüüd on selleks küll viimane aeg.

Tolm lülititel

See on koht, mida kiputakse sageli unustama, sest olenemata sellest, kui palju kodus olevaid lüliteid iga päev kasutatakse, ei vaadata neid pea kunagi. Külaliste jaoks asuvad need aga tihti teadmata kohas ja nad peavad lüliteid reaalselt otsima, mistõttu nad märkavad ka seda, kui lülitid on tolmused või räpased. Õnneks ei võta nende puhastamine palju aega.

Mustus ukselingi ümber

Põhjus on siin sama nagu lülitite puhul.

Määrdunud dušikardinad

Kui su külalised jäävad ööseks või piisavalt kauaks, et nad lähevad ka duši alla, märkavad nad kohe kindlasti, kui su dušikardin on must. Seega, enne, kui nad sinu juurde tulevad, puhasta see ära või osta vajadusel uus.

Igasugused roiskunud asjad külmkapis

Kuna sa tõenäoliselt ei tühjenda oma külmkappi toidust iga päev, võib seal leiduda mõni toit, mis on juba ammu kehtivusaja ületanud ja haiseb. Kui sa pole külmkappi ammu puhastanud, tee seda täna.

Allikas: Apartment Therapy